Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostmár teljes a káosz a fejemben. ^^
Szóval játékra vagy zenehalgatásra kell?
Ha játékra, akkor az alaplapi is tökéletesen megfelelő szvsz, én a Soundstorm után ALC 650, majd ALC880 és 883 hangkeltős deszkákról hajtottam az Altec Lansing hangfalakat, amik 4(.1)-ben mentek, és játékok alatt soha nem volt semmi problémám egyikkel sem.
Ha audiofill vagy, és sztereo erősítőt kötsz rá, az más tészta, de akkor is ott a lehetőség, hogy játékok alól megy az alaplapi, zenehalgatásra meg valami komolyabb hangkeltő.
Őszintén szólva azonban e téren én kissé elveszett gyerek vagyok, mert nem tartozom az idült audiofillek közé.
[Szerkesztve] -
-
XP alatt próbálgattam, CS:S, HL2:Ep1, TDU, WoW. Működött minden, a tárhangzással sem volt gond (nem mondom, hogy egy komolyabb X-Fi egy jó 7.1-es hangfalszettel nem tud jobb térhangzást nyújtani egy EAX 4.0-ás játékkal, mert tud, de itt ugye számomra az optikai kimeneten való térhangzás számított).
Nekem az a problémám, hogy átáltam már a Vistára, de ez alá meg nincs rendes Dolby Digital Live támogatású driver. Igen, be lehet kapcsolni a terratec honlapján lévő béta driverben elvileg, de továbbra is PCM sztereo hangot küld ki, ráadásul csak 96Khz-es mintavételezéssel, miközben az alaplapi 192Khz-en is tudja ugyanezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Háztartási gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Witcher topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest