- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szeetm az j oes igenyes zenekt, csak keves idom van ra, ezert gep mellet is szeret jo minoseget hallgatni, addgi nem is vot kuloniosebben semmi bajom a 250d-vel mig tavajj be nem futottak a Genelc-ek, azota van.:- ) /amugy altlaba is olegeg minosegmanis vagyok technikai cucokbol/
Es ha egyszer mar hallotad egy relative normalsi hangkartya hangfal kutyuvel szolni a ... - bermekllik auto sa jatekot hejetesicsb be a teccolegest - utanna mar neha faj amit ezek az alalapinek nevezett szarok muvelnek /ne beszejjuk a zugasrol sistergesrol ne agy eg: kihagyasros stb. /:- (((
Az SS meg jo dolgo volt, de tobbnyire vmejik szar realtek volt a da akkor meg enm tok mindegy mijjen az eleje , ha pont az egyik lenyeges elemt basztak el? persze eg jo kulso da-val dicertek a tutajok:- )
udv
neduddki
p.s. hogy az elso kerdesre valsozljak, a mindenepi munkamhoz amiben van minden:- )
habr ha aszt vesszuk az otthoni gepem neha hetekig nicns bekapcsolva:- ( -
neduddki
nagyúr
HI!
Azon kivul hogy egy rakas szarok azon kivul semmi:- )))
Mikro kigyuttek ezek a szep uj intel szabvanyu izek /da-k/, na mondom agyunk neki ehu esejjt, adtam is , barcsak ne tettem volna:- ((( radugtam a Genelec-jeimet es aszittem elsirom magam:- ((((
Olvasgatom ez ezket a szep tesztekt hogy mijjen qva jok, meg mar mennyir okek, csak az a baj, hogy nem aszt hallom:- ((((
udv
neduddki
p.s. persze az igaz hasznajjak digitalsi kimenetet, oke, de akkor a gep melle is vagyek egy tsztesseges da-t? /vegul si lehet hogy az lesz, mert lehet hogy a 8020a-soko bekoltoznek a gep melle, kintre meg szetnezk a 1032-esek koztt:- )))/ -
neduddki
nagyúr
HI!
Es a lenyges kerdes elmarad: es a prodigy-t probalta mar vki jatekok alalt muxik egyaltalan?
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Időjárás topik
- VR topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest