- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #14949 üzenetére
Leragadtam...
Több. mint egy hete ugyanaz a hs-em van, igaz a háttér változott, meg az ikonok is.
Sőt unalmamban a betű tipust is cseréltem, de annyira jó lett az alapelv, hogy nem nagyon változtatom egyenlőre..
Még van egy apró dátum-, és egy névnap widget pluszba azóta (1x1)..Szerintem a rom csere segített sokat, mert a hs-en túl cm 10 témával a többi részt is egyedivé tudtam tenni (van egy bevált témám cm romra).
-
twine
veterán
válasz
zho-lee #14949 üzenetére
Bár most más f@szával verem a csalánt, de szerintem az itteni topiclakók, meg tudnák neked mondani, hova menti, és milyen formátumba az ikonokhoz való skineket a Beautiful Widgets.....(esetleg android app. topicban)
Azzal már csak annyi lenne a dolgod, hogy PS-ben nagyítasz rajta,,,meg akkor már a "bekapcsolt színt" is meg tudnád változtatni...
Én ilyen mélységekbe nem folytam,,,de a logika nekem azt mondja,,hogy egy ilyen skint "semeddig" nem tart picit megváltoztatni...
És akkor az ujjad is maradhat akkora mint volt -
twine
veterán
válasz
zho-lee #14935 üzenetére
"mondjuk a wifi on -akkor zöld, ha off- akkor szürke"
Én ezt Beautiful Widgets-el oldom meg,,,az időjárás mellet vannak benne kapcsolók is,és olyan skint töltesz hozzá "amilyet akarsz"
Feketék az ikonok így "eltűnnek" kikapcsolva, viszont ha bekapcsolom őket "világít"...(ez a skin,,,de van még "ezer")
-
-
qamu74
őstag
-
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #14256 üzenetére
UCCW időjárás nekem a Budapestit mutatja,mert nekem sem jelzi a helyi(hatvani)időjárást!
Én úgy oldottam meg , hogy a weather provider-ben a yahoo-t bejelőltem, mint szolgáltató.
Majd manuálisra állítottam az időjárás locationt és beírtam,hogy cityid:804365
Ez Budapestet mutatja, de itt kikeresheted,ha van hozzád közeli nagyváros,amit jelöl is a Yahoo Weather
Ha erre gondoltál -
válasz
zho-lee #14186 üzenetére
Általában teljesen mindegy. Maximum akkor van jelentősége, ha 2 widgetet teljesen illeszteni szeretnél egymáshoz, hézag nélkül, akkor kicsit szórakozni kell a rácsméretekkel, de ez minden felbontáson más, szóval ezt ki kell tapasztalni. Viszont nagyjából mindegy, hogy milyen launchert teszed fel, a nagyok közül mindegyik megfelel.
De, hogy ajánljak akkor egyet, én a Novát mondom. Nagyon hasznos benne a widget átfedés.
-
MurdR
veterán
válasz
zho-lee #13710 üzenetére
Én megoldásként eztet' csinálnám, mert nem tudom melyik progi rakja ki a kedvenc névjegyeket:
Kirakod egyesével az asztalra a kívánt kontaktokat, és csinálsz neki egy mappát. Pl Nova Primenél vagy a beállításaiban csinálsz egymappát a HSre, vagy szépen elkezded egymásra rakosgatni a kontaktokat, és akkor már ha egyre ráhelyeztél egyet, akkor automatikusan létrehoz egy mappát, amibe ha beletettél mindent akkor hosszan rányomsz, szerkesztés, és vagy egy sima ikont választasz ki, vagy egy ikonpackból, ha van feltéve.
Tehát akkor már szépen mappába vannak helyezve, ráböksz, és előugrik az X darab névjegy-és ezzel meg is oldódna a mappa HSen való rondasága, mert ránézésre az egy ikon, semmi több. csak te tudod hogy hogyan lett összehozva
-
zho-lee
addikt
-
punky10
addikt
válasz
zho-lee #13584 üzenetére
Igen, az a kedvencem:XY telepiti a Go-t, majd a Gos cuccokat is:billentyűzet, időjárás, SMS, calendar... stb
És csodálkozik, hogy kevesebb a RAM, mint a mult héten, mikor Zeam-ot használt... Csak elfelejti hozzáadni az akkor használt pl Beatifull widgetet, egy keyboardot, esetleg a Pansi SMS-t és egy naptárkezelőt... A Go-val ezek nem kellenek.Mondom én, aki 2 év Go használat alatt max 1-2 nap probáig használtam a kiegészitőket...
Igaz, sosem volt gondom sem a RAM-mal, sem az akksival...
-
punky10
addikt
válasz
zho-lee #13583 üzenetére
Nem az UC
CW-n mulik én sem használom...
Nem rosz, bár én a naptár-bejegyzéseket tuti nem ilyen zöldre állitottam volna...
De a többi is izlés kérdése:én pl nem használok dockot, az egész oldalt lapozom, azon jobban van hely ikonoknak, mappáknak, mig Nálad az oldal marad, a dockot lapozod.
Mozdulatban ugyanannyi... -
Simba86
senior tag
-
bok92
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #12277 üzenetére
Marad az Icon Changer...
Az is valami. -
goom
senior tag
válasz
zho-lee #12265 üzenetére
A napokban tettem fel én is az Apex-et. Tetszik, kellemes; jó eséllyel maradni fog.
Nálam ikonra való hosszú érintésre előjön egy menü, amiben a következők szerepelnek: eltávolítás, módosítás, alkalmazásinformáció és megosztás. A "módosítás"-ba belépve tudom változtatni az alkalmazás nevét és az ikonját is.
Widget-ek esetében ez a második menüpont "átméretezés"-re változik. Ez logikus is: ott nincs se név, se ikon - viszont van méretezés. -
goom
senior tag
válasz
zho-lee #12212 üzenetére
Erre a célra én a Active lockscreen-t használom; neked is ajánlom. Akár 30 alkalmazást, valamint négy kedvenc telefonszámot aktiválhatsz vele - a képernyő feloldása nélkül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Posta, csomagküldés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest