- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #30947 üzenetére
Ha valakinek nem látná a YT Music-ot a KLWP, akkor APKMirror-ról töltse le a 3.65-ös YT Music verziót. Majd állítsa be a KLWP-ben a YT Music-ot. És ezután már frissítheti Play-ből a YT Music-ot. Sajnos a frissebb verzió már nem támogatja a KLWP-t, így csak ezzel a módszerrel lehet életet lehelni bele. Lényeg hogy ha már frissítetted a YT Music-ot, akkor ne piszkáld a KLWP-be a beállított lejátszót, mert nem fogod tudni visszaállítani a YT Music-ra.
Bocsi a regényért, de más is járhat így. -
zermi
aktív tag
válasz
slice14 #28963 üzenetére
Szia!
Dezignerd Satus Bar a neve.
Letöltési link. -
zermi
aktív tag
válasz
slice14 #27054 üzenetére
Ez is egy megoldás..
Letöltöd és bemásolod Kustom\wallpapers mappába. Innen a KLWP-vel betudod olvasni (Load preset->Exported állományok közül.) -
punky10
addikt
válasz
slice14 #26550 üzenetére
Persze..Ezt én olyan "ájfonosan" oldottam meg;ez nem bug,hanem ficsőr...
..
Felélesztem a kijelzőt,és látom,mikor volt utoljára aktív.majd 2.3 mp múlva látom az aktuális időt...Nekem ez így tökéletes.Ha neked nem, akkor valahogy bírd rá a rendszer, hogy a Zoopert tartsa mindig memóriába, és folyamatosan frissítsen.Nekem energia-takarékosság miatt úgy van beállítva, hogy csak a kijelző felébresztés után frissítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest