- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Diokhan #32437 üzenetére
Persze . Le is van töltve és valóban vannak benne nagyon jó témák .
El is kezdtem egyszer a mókolást vele , de elég sok a fizetős + az upgrade is ,így elengedtem . Bár lehetne szerintem warez apk t beszerezni .
Lehet majd a hosszú szürke hétköznapok meghozzák a kedvet hozzá . Most sajnos kisebb gondom is nagyobb a HS gyártásnál .
( még egy műtétre készülök és remélem vége 🙏 )
Ezt akattam átalakítani anno :
De egyébként úhy is lehetne szórakozsból , hogy a kínálatból képernyőmentést csinál az ember és gyakorlás képpen megcsinálni saját készletből és ötletelni vele . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Diokhan #31737 üzenetére
Ugye ?
Hogy biztos legyen . . . . .( illetve válaszoljak is rá )
[Probert75 kép linkje] -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Diokhan #31606 üzenetére
Csinálok egy képernyőmentést és utána lehet választani , milyen módszerrel mutatom be az elkészült HS-t . Vagy a Hishootv2 használatával ( már régen nem használom ) , vagy a [Snapmod] - al . Témaösszefoglalóba korábban betettük a lehetőségeket .
Template gyűjteményt is találsz . Mivel mostanában a Hishoot sablonokat nem használom , így azok sajnos ( még ) nem tartalmazzák az " újabb " telefonokat . Twitter megfelelő oldalán lehet böngészni . ( fogok betenni ) . Robert Chandler viszonylag napra készen gyártja .
Neked " még " Note10+ - od van ? Snapmod - ban van . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Diokhan #31495 üzenetére
Elsődlegesen kell hozzá a Nova Launcher ( lehetőleg pro ) + a KWGT ( abból szintén ) ... . . .
Szívesen oda adom a widgeteket .De van okosság , priávtban megbeszéljük , hogy ne szemeteljem teli a topikot . Ma és holnap nem jó , mert újból elkezdtem zenélni és indulom kell hamarosan . Nehéz a zenész élet .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Diokhan #31489 üzenetére
Korábban , amikor még Zoopert és Total Launcert használtam volt egy kezdőképernyőm , amit talán egy szűk évig haszáltam .Persze mellette témázgattam , de az megmaradt . Most a Nova és KWT használata kimeríthetetlen tárháza miatt elégsűrűn változik a képernyőm .
Ha ezeket használod , nem kell nélkülöznöd a sűrűn használt funkciókat.
Minden elérhető ugyan úgy , mint most . Sőt , ha belenyúlsz a szerkesztésbe , saját témákat is kreálhatsz , amibe beszerkesztheted a gyors hozzáférést is . Csak a fantázia és" tudás " fügvénye .
Widgetet szintén úgy készíthetsz , hogy beleépíthető minen .
Első körben célszerű kész modult reszelgetni ( saját ízlésnek megelelően )
és alakítani , majd miután van gyakorlat - tapaztalat , akkor sajátot szerkeszteni . Nem mondom , hogy egyszerű , de ha van rá idő és elszántság , megéri . Olyanra szabod a noteszed kinézetét, amilyenre csak akarod . Vannak itt nálam profibbak is és ha gondolod segítünk is . Persze kell olvasgatni - nézegetni tutorialokat , hogy jobban érthető legyen .
Áruházban rengeteg hozzávalót lehet beszerezni . Párhuzamosan érdemes a Twitteren szemlélődni - ötletekt lopni .
Tudnék napestig mesélni erről , de kezdetnek ennyit . . .
Ha gondolod segíteni tudok privátban , amiben tudok . 😊 -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Diokhan #31487 üzenetére
Egy kis kihagyás után újra elkezdtem . . . . .A Note10+ megvásárlása után több , mit fél évig gyári UI -t használtam Én is , mert nagyon tetszik amúgy . De mindíg hiányzott , hogy egyedi legyen a kijelző megjelenése , így ismét belecsaptam a lecsóba .
Köszi a véleményedet ! Lehetne napestig elemezgeti , hogy melyik mitől érdekes és egyedi , de amit említettél [ezt ] " sokáig " használtam . Lehet több , mint egy hétig .
Most leakadtam Knopfler - nél . Mellette azért egy oldalon mókolok .
Köszi , hogy átnéztél !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest