- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
kakukkmarci #31589 üzenetére
Bocsi, de felejtős. iPhone nem témázható.
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #31488 üzenetére
A több, mint egy hét már nálad soknak számít?
Van olyan launcher, amivel nem vesztem el a gyári funkciókat? Leginkább az S-pen funkciókra gondolok, mint pl Screen off notes, Calendar Notes stb, ezeket ugyanis elég sokat használom.
Valamint olyan widget is jó lenne, amelyik az időjárás widget alá kiírja, hogy milyen névnap van... -
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #31486 üzenetére
Engem nem visz rá a lélek, hogy feltegyek ilyen cuccokat, mert nekem tetszik a gyári, de ezek is nagyon szépek. Talán ha valami Nissan-al kapcsolatos cucc lehetne, vagy mondjuk mivel nekem a kedvesem van a háttéren és a swiftkey hátterén is, ha lenne olyan, ahol teljesen customizálható az ikon és egyéb dolgok, akkor megpróbálnám. Lehet
Viszont ami tetszik:
#31470 - Ez úgy, ahogy van, kivéve az ikonok szine. Sima sötét okonokkal tudnám magamnak elképzelni
#31462 - Ez nagyon szép
#31461 - Ez is
#31455 - Ez úgy, ahogy van az én világom, egyszerű, szolíd, letisztult és informatív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest