-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32461 üzenetére
Vannak még hibái a bétának? Bár ahogy látom nem a legfrissebbet használod.
Feloldás: Gondolom akkor nem is használsz banki appot telón. Vagy inkább bepötyögöd a banki app belépésnél az mPIN-t? Azért van jó pár kényelmi funkciója a ujjlenyomatos feloldásnak. Nem akarlak meggyőzni, csak gondoltam leírom.
-
Probert75
addikt
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32382 üzenetére
Mivel a KLWP-t jelenleg nem használom, így a Google biztonsági beállításaiban elég zavaró az a sárga felkiáltójeles pajzs. Lehet kéne írni a fejlesztőnek hogy oldja meg a hitelesítést a KWGT esetén.
De valszeg inkább elveszem tőle a hozzáférést, úgy sem használom a modul azon részét. Aztán meg ráér kiabálni engedélyért. -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #32273 üzenetére
Köszönöm!
Egy gondom van és Te mint szakértő, lehet tudsz nekem segíteni:
Ha túl hosszú a kiírandó szöveg, akkor "belelóg" a másik szövegbe:
Ezen lehet valahogy segíteni? Sortörés, vagy csak egyszerűen ne írja ki a végét a megjelenítendó zeneszám címének, ha átfedés lenne?
Erre eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne beállítani, ha egyáltalán lehet... ?Köszi előre is!
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32222 üzenetére
Újra telepítettem a KWGT-t és hagytam hogy ő hozza létre a mappa szerkezetét. És csak ezután másoltam be a tartalmát. Majd az adott komponensnél lekódoltam újra a bitmap szín kinyerős dolgot, majd a lista változóval ismét kiválasztottam a megfelelő lehetőséget.
És biztonság kedvéért létre hoztam újra a beállított érintéseket.
Majd a komponens exportálásnál ez fogadott.
Nem is értem...
De a lényeg hogy le okéztam, majd ráböktem újra az exportálásra, és végre elmentette.
Viszont azt még most sem értem hogy felülírni nem tudja, hanem létre hoz egy új fájlt (1).komp végződéssel.
Kérdés hogy ezen folyamatból mi segített...?Na mindegy... Nem akarom elkiabálni, de legalább végre elmenti.
ui: Majd, majd, majd...
-
punky10
addikt
válasz
gjoco1 #32211 üzenetére
Igen, és van egy olyan becsípődésem, hogy a háttérképemnek harmonizálni kell a telefonom kinézetéhez.Az előző valami zöldeskék volt(Honor 20 pro), most egy Samsungom van, ez fekete, viszont van egy érdekes, texturált bordó gombja.
Úgyhogy ez most a gombhoz a kabátot... -
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32208 üzenetére
Köszi, de nem nagy kunszt ha a change log az arcomba tolja.
Viszont a KLWP-s image-ből (Tompa és élénk, stb) szín kinyerős megoldás nekem jobban bejött, csak az image kiválasztás a KWGT-nél egy plusz kőr, ha hátteret cserélek a Nova-val.
Aztán meg lehet hogy tudja, csak én nem tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest