- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33434 üzenetére
Hááááát , az a nagy helyzet , hogy azt a képméretet sajnos eldeformálja már a mi telefonunk .
Ennyit lehet ( vagyis a hasonlóság kb ) , illetve a fantázia szab határokat csak . Simán olyan widgetet tudsz csinálni amilyet szeretnél .
Ez egy skicc csupán , ami hajaz az eredetire .Ha gondolod átröppentem .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33431 üzenetére
Erről szó nincsen .
A korábbi G+ on és talán itt is , adtuk egymásnak kézről kézre a dolgokat . . . .
Parancsolj [itt] a wall .A widgetelet szerintem nem mentettem anno , de akár még az is meglehet .
Ránézek . . .Ja . . . Hiszen ez még Zooper volt .
De könnyű meg szoborni ezt a témát .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33429 üzenetére
Miért lenne tisztességtelen ? Dehogy az . . .
A háttérkép lehet valahol a sufniban talán meg is van .
A widgetet és az ikonokat saját kis kezemmel készítettem . . .
Szerintem arról már nincs meg a mentés , de elég gyorsan lehet készíteni .
Síma alakzatokba vannak betéve a betűtipus ikonok .De ránézek mi maradt belőle .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33292 üzenetére
Klasz beállítás gratulálok ! Tetszik . . .
Az pedig szerintem nem hátrány egyálltalán ha a háttér " mosott " . Jobban kiemeli a lényeget .
Korábban volt " divat " hogy a wall volt a domináns egy témánál .
Ma már ez nem igaz .
Én is ha lehet próbálok semleges hátteret választani .Szóval jól sikerült a témád !
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33284 üzenetére
Értem .
Én is feltoltam Hétfőn az új vánjúájt , FR nélkül .
Maradt minden ( Nova - KWGT ) a régiben . Semmi nem változott szerencsére kompatibilitás ügyileg , pedig f@tam tőle .Lapozgatható vidgetet pedig nem is próbáltam . . . .
Egyszer válottam OneUi felületre megnézni az új szabhatóságot , de nem sokáig kínoztam magam .Amúgy egészen jól megcsinálták , de marad így ahogy eddig .
Egy két lökött ötlet nem teszik , amivel elbaxták , de megszokom . . . .
Az éjáj pedig hidegen hagy .Mert igazán az volt itt a naaaaaagy durranás . De hát a nyelvünket nem támogotja , így bekaphatják Samuék a nagy hűhót , amit vertek neki .
-
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33237 üzenetére
Értem . Akkor félre értettem bocsi . . .
Az AI nem hat meg egyálltalán amúgy és ahogy eddig nézegettem főként erre gyúrtak rá a fejlesztők .
Az értesítéseket pedig vissza lehet állítani nem ? Mindegy . .
Legalább valami érdekesség lesz az életünkben .
Lehet tetszeni fog . Használtam Hyper OS t és az valami hasonló .Meglátom . . . .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33235 üzenetére
Állítólag már Hétfő osztják nekünk is ( S23U ) , de kiszoktam várni egy két hetet és figyelem a Topikba az anyázást .
Azután pár napig hagyom és megy minden vissza a helyére .Szóval sokminden vizuálisan Nálam nem fog mutatkozni .
Rettegek mit vág agyon azok közül , amiket használok .
Annyit már tudok Tőled , hogy a jelenlegi KWGT t nem .
GoodLock és moduljait szintén ezek szerint .A többi kiderül . . . .
Szerintem Te is vissza teszed előbb utóbb a Novát .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33233 üzenetére
Klasz lett KWGT nélkül is !
Amúgy hamarosan egy ideig Én is át kapcsolok gyári One UI ra , ha megjön a NAGY frissítés . Egyik szemem sír a másik meg vak
Kíváncsi vagyok , de egyben szkeptikus , hogy ugyan mibe fog ismét belenyúlni ?
Na de vissza . . .
Jöjjön akkor az a KWGT ha már penge . -
slice14
veterán
válasz
alasoh #33222 üzenetére
Ilyet még én sem tapasztaltam.
Esetleg nem lehet hogy betöltésnél a Réteg fülön a méret minimalizálódik?
Ez akkor szokott leginkább előfordulni, mikor egy kisebb widgetbe (4x2) akarsz betölteni egy nagyobb (4x4) méretben szerkesztett widgetett.Bár az sem nullára zsugorítja, csak kb. 40-50%-ra.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33222 üzenetére
Uhhhhh. . . .
Képekkel tudnád illusztrálni hogy lássuk is , mert vagy korán van és lassú a felfogásom , de nem vagyok képben . . .
A KWGT t raktad újra a gubanc után ?
Azon belűl a widget beállításait átnézted esetleg ?A Kustom mappába átpakoltad az eddigi fájlokat ( fonts- bitmaps - icons - widget ) ?
Így első olvasatra ezeket nézném át , de még most sincs előttem a valós probléma .Mutass már kérlek felvételt róla !
Ha egy 4x4 es " ablakot " kiteszel az is mini lesz a szerkesztőben ? -
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33200 üzenetére
Abban nincs sajnos , de a Hishoot ba tudsz Templateket felvenni , mert alapból csak egy van , de az olyan is .
( valamiért meg van marhulva a Mega m , és az összefoglalót sem tudom javítani . Benne volt korábban , csak volt egy hatalmas gondom a fiókommal ( feltörték és vittek mindent ) és az ide feltöltött cuccok mentek a levesbe . Most sem fényesebb a helyzetem , de megnézzük és küldök . )
Az összefoglalóban a Hishoot első linkje működik . -
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
alasoh #33193 üzenetére
Nem kell félned a megosztástól , hiszen erre van a Topik kitalálva és jöhetnek bátran a merész elrendezésű témáid .
És ha még " formába " öntenéd az hab lenne a tortán .
Nekem ez a wall nagyon bejön . Sokáig nézegettem , hogy mit tudnék kihozni belőle . . . . Nem lenne egyszerű . . . .
A widgetek és az ikonok elhelyezése valóban formabontó .
Kezelhetősége egyéni megszokás kérdése .Összességében forradalmi , amit csinálsz , teljesen egyedi . Erre is azt mondom tetszik .
Én kicsit összéb szedném az ikonokat és a widgeteket valahogy .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- Ninebot e2 plus garanciával
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest