- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
zeon.hu #29778 üzenetére
Használtam korábban, tényleg sokat tud. Számomra túl sokat is.
A másik gondom vele, hogy Smart Launcher-t is használok és úgy emlékszem sikerült a rendszeremnek és a két alkalmazásnak valami módon összeakadnia. Ezért (is) próbálnám inkább a rendszer zárképernyőjét használni. De ha nem találok valamilyen szerkesztési lehetőséget, akkor lehet hogy teszek még egy próbát vele. -
7Sony7
addikt
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #29419 üzenetére
"[ISajnos az Ön országában ez a tartalom még nem érhető el a Google Playen.
Dolgozunk azon, hogy az Ön által kedvelt tartalmakat minél több országban a lehető leggyorsabban elérhetővé tegyük.
Kérjük, látogasson vissza később.]["/I]Ez fogad a linknél.
Ez Skin,vagy........Mert Skin-ek vannak.Én konkrétan csak egy sima zw-t keresek.
-
rejtettlampa
tag
válasz
zeon.hu #29267 üzenetére
Köszi! Én csak az olyan alkalmazások ikonjait szeretném eltüntetni, amit csak háttérben használok. Tehát pl egy letöltött ikon pack. Van, amihez kirak egy indító ikont pl de sose nyitom meg, mivel az ikonokat a zooperen keresztül használom csak. Majd ránézek erre az appra!
-
zho-lee
addikt
válasz
zeon.hu #29100 üzenetére
szerk: az S7 edge feelingnél van kétoldalt függőlegesen 1-1 pixelnyi kék sáv, azt le kell még vágni, vagy kilóg a képernyőből, és a telefon megoldja..
Köszi
gjoco1 a segítséget a képek elő állításában!!!
szerk2: gjoco1: ha az ikonok kékes/3d-s-ek lennének, és pl a térkép felett lenne, akkor lenne tökéletes az enyém. De nem lehet mindent egyszerre..
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #29096 üzenetére
Ez így igaz,ahogy mondod.
Visszatérve az előző gondolathoz.Éppen a napokban nézegettem végig az eddig elkészíített HS-eim,amiket kezdettől fogva csináltam(meg van mind és nosztalgiából végig lapozgattam) jó nagyokat röhögtem Magamon.Látszik azért a fejlődés valahol,mint az aláírásomban látható is. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zeon.hu #29093 üzenetére
Csak Én vicceltem.Köszi még egyszer.
Ez a meglepetés kérdés Nálam olyan,hogy hirtelen megcsókol a Múzsa és összedobok valamit.kakukkmarci .Neked is köszönöm és osztom a véleményed,báááár csak annyi még,hogy pl. Én is már egy éve használok egy állandó témát és amiket készítgetek azok a gyakorlatban nem tudom használhatóak lennének-e.
Ezek vizuális élményt szereznek,ennyi.
-
beg
veterán
-
wayne1
senior tag
válasz
zeon.hu #29043 üzenetére
Köszi
Flight Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest