- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
rejtettlampa #29278 üzenetére
Egész jó lett...Talán ha a dockon lévő ikonok nevét eltüntetnéd, akkor egységesebb lenne.Az oldalt lévő 4 ikonnak sincs odaírva a neve...
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
rejtettlampa #29282 üzenetére
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
No,akkor ez is kipipálva.
-
zermi
aktív tag
válasz
Mindjárt másképp néz ki.
-
zho-lee
addikt
válasz
Perfekt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
rejtettlampa #29270 üzenetére
Ha kész vagy mindennel, érdemes mentést csinálni a Novában.
Külső sd-re vagy Drive-ra ajánlott menteni, így egy esetleges rom csere, factory reset, stb. után is vissza tudod állítani a mostani megjelenést.
(több mentés is létrehozható) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
rejtettlampa #29268 üzenetére
Hagyd a linkelt alkalmazást, kissé feledékeny vagyok,srry!
A Nova is tudja:
Alkalmazás és modultár - alkalmazások elrejtése, itt tudod kiválasztani, amit nem akarsz látni.Szerk.
De akár az alkalmazástárban is csinálhatsz mappákat az Alkalmazástár-csoportoknál és ide teszed az összes nem hasznát alkalmazást. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
rejtettlampa #29266 üzenetére
Nem, de erre való alkalmazással rejtetté lehet tenni (ez például).
Utána készítesz egy láthatatlan (teljesen átlátszó) widgetet (ez csak a home képernyőkön megy) és onnan indítod. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
rejtettlampa #29262 üzenetére
Igen.
Alkalmazástárban hosszan nyomsz az ikonra, megjelenik felül 3 opció, jobb oldali a szerkesztés.
Anélkül, hogy elengednéd, ráhúzod a szerkesztés feliratra, innen kezdve ugyanúgy szerkeszthető, mint a home-on. -
zermi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #29254 üzenetére
Az előző hozzászólókhoz csatlakozva én is gratulálok, hogy az első HS ilyen jól sikerült.
Remélem hamarosan találkozunk egy újabb munkáddal. Józsi jó dolgokat állít össze, érdemes ráhallgatni.
Sajna én zooperben nem tudok segíteni, de másban nagyon szívesen. -
zho-lee
addikt
válasz
Ha ez az első munkád, nem semmi
Mostanában láttam egy-két HS-t a google+-on, hallod.. a nyomodba sem érnek!Olvasom Jocó segített, akkor jó úton vagy, fogadd meg a tanácsait.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
rejtettlampa #29256 üzenetére
Oké,majd küldöm hozzá a cuccokat+a használati útmutatót.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
No ugye mondtam,hogy nem is olyan nehéz.Ahhoz képest,hogy pár napja kezdtél el a Novával-Zooperrel ismerkedni,le a kalappal.
Én amikor kezdtem,nagyon röhejes dolgokat készítettem.Persze van,hogy néha most is.
Még kell a Hishoot és tolhatod ezerrel a HS-eket ide. -
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa #29217 üzenetére
Áááá megvan, miért... nekem tokban van, s azt kinyitva oldom fel. A tok kinyitásával már feléled a kijelző.
-
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa #29209 üzenetére
LG V10.
-
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa #29200 üzenetére
Megnéztem, az enyémen gyári 6.0 android van, nekem elég hozzáérnem és feloldja... vagy tévedek?
-
zermi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #29204 üzenetére
Valahol itt keresd a telefon beállítások között: Zárolt képernyő és védelem -> Biztonságos zárolás beállításai -> Automatikus lezárás. Gondolom ez felül írja a NOVA 5mp beállítását.
-
zermi
aktív tag
válasz
Ha jól értem, akkor a NOVA beállításokban a Képernyő zárolási módszernél az Időkorlát van beállítva neked is.
A telefon beállításainál az eszközadminisztrátoroknál a NOVA-t bepipáltad?
A S6 edge+ ujjlenyomat olvasója úgy működik, hogy kicsit megnyomod és utána olvassa le a ujjlenyomatot.
És itt is működik a dupla érintéses képernyő zárolás, úgy hogy utána csak az ujjlenyomat olvasóval lehet feloldani a telót. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Úúúúúúú de be bonyolították.
-
zermi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #29194 üzenetére
A második módszerrel nekem is működik. Ez ugye úgy működik, hogy előbb kikapcsolja a képernyőt és ha jól tudom csak 5 mp múlva zárolja. Esetleg nem hamar próbáltad próbáltad bekacsolni a képernyőt és meg nem zárolta a telót?
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
rejtettlampa #29194 üzenetére
No ez a kérdés Engem is csuda érdekel,mert éppen V10-es telefon vásárlás előtt állok(de még nem találtam megfelelőt).Az újjlenyomat olvasót nem lehet kikapcsolni?Mondjuk úgy,mintha nem is lenne.
Nekem duplakopp feloldás nem kell,mert már a G3-on hozzászoktam,hogy a TotalLauncher nem is támogatja.
Szval,ha ki lehet iktatni,akkor jó(lenne). -
Adamis
őstag
válasz
rejtettlampa #29190 üzenetére
Meizu m3s esetében van ujjlenyomat kérés feloldásnál dupla kopp esetén is!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Esetleg külső lockscreen alkalmazás.
C-locker (pro) talán (Galaxy-k ujjlenyomat olvasóját támogatja, hátha LG-n is). -
Tibko8
senior tag
válasz
Ez már egy nagyon régi hiba. Az szem (nem biztos) android 5-től jött először elő, de lehet hogy csak 6.0. Utóbbira teszem a tétet
Minden telefonon ilyen sajnos. Egyetlen megoldás ha root jogokat adsz az appnak. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
rejtettlampa #29186 üzenetére
-
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa #29186 üzenetére
Ha ez alapján nem boldogulsz, akkor ajánlanám a kész téma használatát.. Szerintem.
-
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa #29184 üzenetére
Gondolom az összefoglalót már olvastad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest