- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
varadigabor #4511 üzenetére
Online esetén 14 napig nem csak elállási jogod van szerintem, hanem elvileg hibás készülék esetén garanciáztatási folyamatok nélkül kérhetsz cserét is. Napokban vettem személyesen háztartási gépet (így nekem csak 3 napom volt) szerencsémre gyári hibásan
, így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen [link] szintén budget TV-nek nevezhető korrekt kis QLED TV-t. Maga a márka TCL-hez hasonló. Rengeteg éve TV gyártással foglalkozik, saját fejlesztés stb, de itt akár érdeklődhetsz is róla [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4511 üzenetére
Majd azért írj mit vettél remélem nagyobb szerencséd lesz!
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4507 üzenetére
Pont reggel írtam sajnos a sony sem kivétel! Mai infó! [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4507 üzenetére
Az a baj ez nem márka függő sajnos minden típusnál lehet olvasni hibáját selejteket. Ennyire nem figyelnek oda sehol már csak a darabszám számít! Volt itt aki 2 Samsungot küldött vissza mire a 3. tcl lett a jó neki! Én vagy 20 éve dolgoztam több műszaki boltba is akkor még az volt a normális hogy az üzletbe kibontottad kipróbáltam és úgy vitted el. Jó ez a 14 nap ami most van csak kellemetlen és macera ha gáz van és azt vettem észre egyre több a hibás cucc minden gyártónál.
-
válasz
varadigabor #4497 üzenetére
Mindenképp kibontom és egy napra beüzemelem. Remélhetőleg a black friday akciót nem a tévé fekete foltjairól nevezték el.
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4492 üzenetére
Az a baj hogy addig nem jutottál el hogy frissítsd a szoftvert sajnos! Az még dobott volna a minőségén Jobb a hdr a fényerő mozgás megjelenítése és még a színek is!
-
Botika89
tag
válasz
varadigabor #4484 üzenetére
Én így biztos nem tartanám 1 percet sem!nem 2 forintról van szó!az ember a pénzre rá dolgozik keményen!
-
Midguardian
csendes tag
válasz
varadigabor #4474 üzenetére
Ezek a foltok amúgy szerintem nem panelhibák, hanem valószínű szerelés után ottmaradt szennyeződés.
Az én tv-men is találtam 3 sötét pöttyőt. Először azt hittem halott pixelek, de nagyítóval megnézve látszik, hogy valami dzsuva, mert részben átlátszó, és mögötte világítanak a pixelek rendesen.
Gondolkodtam én is a cserén, de mivel nem pixel hiba, és 10 centinél messzebbről nem is látszanak, így maradt.
-
Casseius
tag
válasz
Ne sajnáld, hibás a termék, kérj cserét vagy teljes visszautalást ez nem kérdéses.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Persze, ezt nem szabad így megtartani!
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4480 üzenetére
Igen az az alap szoftver nem tudom hogy ő vissza tette e nem hiszem de elég érdekes hogy ugyan ott vannak a foltok. Többen vettünk már ilyen tv-t és senkinek nem volt ilyen az emagrol rendelve meg egymás után 2 is hmm.....
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4478 üzenetére
Milyen fw van rajta nézd már meg mert ő frissítette abból kiderül!
-
XabaS
csendes tag
válasz
Mintha ezzel a hibával küldte volna vissza da #4304. Lehet, hogy ugyanazt kaptad?
Ha így van, akkor nem semmi a cég. -
Kiskutya
veterán
válasz
Hmm nekem ez érdekes. Volt még itt valaki ugyan ilyen foltokkal azon gondolkodom hogy nem azt kaptad amit ő visszaküldött ?........ Nem volt bontott a doboz tuti originált volt? Próbálj meg kérni egy cserét szerintem kötelesek ha van készleten. Milyen fw van rajta?
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4471 üzenetére
Szerintem kérhetsz cserét is mivel ugyan az a tv kötelesek egy az egybe cserélni. Van az emagon 65c715 csak más árban
[link] Egy fotót mindenképp csinálj már légy szíves mert kíváncsi vagyok milyen foltok vannak!
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4471 üzenetére
Milyen 3 folt? Képet tudsz küldeni?
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4452 üzenetére
Majd írj milyen segítünk beállítani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest