Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz rainman72 #5332 üzenetére

    Áfa nélkül 120-ért tudnám venni a P715-öt, a Telekomnál meg új előfizuval 106-ért ha lenne készleten, de mivel nincs így a 120 áll szemben a 175-tel. Bár lehet nem cégre venném a P715-öt a 14 napos elállás és a garancia miatt így inkább a 150-es ár lenne a reálisabb). Nehéz így hogy nem tudom megnézni élőben. A média markt-ba szétneztem, a Hisense-ek képe tetszik nagyon(meg a Samsung-ok képe is), csak olvastam hogy a gyors mozgás megjelenítése nem az erősségük a Hisense TV-knek és melegszik is rendesen a készülék ami gondolom hosszú távon nem tesz túl jót egyik elektronikai terméknek sem, én pedig hosszú távra tervezek (a jelenlegi TV-m is 8 éves lesz idén).
    Illetve látom itt a topikban, hogy lehet mókolni a TCL tévék szoftverét. Kérdés hogy enélkül mennyire hibamentes a készülék? Nem igazán szeretnék ilyesmivel foglalkozni, jöjjön rá az új Android aztán kb. ennyi fontos.
    Örülnék ha P715 és C715 tulajok is megosztanának velem néhány tapasztalatot főleg ha van összehasonlítási alapjuk mondjuk Samsung vagy Hisense TV-kel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák