Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astor22
tag
Végig olvastam a tesztet, hát eléggé lehúzta a tesztelő a c715 öt, szabályosan fájt olvasni
-
Astor22
tag
Srácok, a tesztben elírás a maximális fényerő melett a700 cd/m² érték? Az 55 colos modell esetében, eddig én azt hittem hogy 400 cd/m² a maximális fényerő.
-
Astor22
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Szia, én pár napja lettem 55c715 tulaj, mivel az előző Philips tv-m elromlott, és ezt kaptam a Telekom tól.
Elsőre nagyon féltem tőle rengeteget olvastam, többnyire jót, és akkor döntöttem úgy hogy elfogadom a Telekom ajánlatát, és nagyon nem bántam meg, olvastam sok embertől meg tesztekben hogy a fényerő kevésnek bizonyul a HDR megjelenítéséhez, de én ezzel vitatkoznék, én látom a különbséget a hdr és nem hdr tartalom között nekem még valamilyen szinten sok is a fényerő, a fekete szín is más dimenzió a Philipshez képest. Esetleg akkor fogom le cserélni ha, lesz hdmi 2.1 és 120hz a 2021 es modellekben. -
Astor22
tag
válasz
rainman72
üzenetére
Így van! Teljes mértékben egyetértek, és még annyit hogy a bosszúállók végjátékot nézem 4k hdr Ben és egyszerűen nem találok szavakat, olyan gyönyörű. De ahogy Kiskutya mondja vannak olyan emberek akiket meggyőzni nem lehet. Pedig itt van a szemem előtt és tegnap láttam ugyan ezt a filmet egy Samsung q80t-n és esküszöm nem veszek észre szinte semmi különbséget, annyival nem jobb amennyivel drágább, felőlem mondhat bárki bármit. Igen szoftveresen lehetne jobb ez igaz.. Srácok imádom a tvt nem tudom le írni mennyire meggyőzött és hogy mennyire meglepett, jó értelemben.
-
Astor22
tag
Sziasztok, ma egy hete vagy TCL 55c715 tulaj, és egyszerűen imádom. Előtte Philips 55pus7304 típusú készülékem volt, nagyon szerettem, de nagyon felhős volt és sok hely volt bevilágítás. Elromlott és kaptam csere utalvány és ezt a tvt választottam, de nagyon nem bántam meg, sehol egy bevilágítás, a penel gyönyörű tényleg ég és föld. Családban van Samsung q80t de esküszöm nektek hogy sokkal szebb képet nem tudott produkálni pedig sokkal drágább, szóval én nagyon meg vagyok elégedve, végre a fekete szín nem szürke, bárki aki a megvételen gondolkodik, nyugodt szívvel tudom ajánlani, én imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE50TU7022K
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kicsit elkésett.
Vhiktor