Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ad4m1337
üzenetére
Más márkán sem teljesen százas ez a funkció, amit te szeretnél. Újabb Samsung -nál sem. Legalábbis amin eddig én próbáltam. Nem tudom mi változott az elmúlt években, de régebbi TV -ken tényleg jobban működött.
Szerk.:
Hozzáteszem amúgy, hogy például Nest -re hasonló módon kiküldve semmi probléma, akadás nincs... -
-
st6969
őstag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Szia,
szerintem a képernyő tükrözésnél rosszabb megoldást nem is nagyon találhattál volna mkv lejátszására. Inkább játszd le USB-n keresztül (külső meghajtóról), vagy Plex-en, vagy külső médialejátszóval.
A képernyő tükrözés max arra jó, hogy a nagyinak végig pörgesd a hétvégi kirándulás képeit (de a TCL-nél még erre sem az igazi, mert a minősége valahogy olyan "gagyi", mintha lebutítaná a felbontást, vagy nem tudom). -
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Ha nem kell a kihúzható ,akkor azok simán jók szerintem abban az árban ---a tesómékhoz került a 75ös LG sima lapos tartón van , nekem akkor azért kellett kihúzható ,mert a LG nem közép talpas volt, és a TV alatt van egy hifi álvány, és ha nagyon hátul van a TV, szerintem bénán nézett volna ki
a c805 mér közép talpas,de maradt az alványon --bár lehet egyszer lerakom ,mert magasan van, a hátsó hangfalaim pont elférnének alatta
elsők meg hátra
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Sziasztok!
Ma lecheckoltam a BP. soroksari euronicsben a c645 -t, es meg is rendeltem belole a 75" verziot.
Eloben is sokkal jobb mint amit visszakuldtem Philips (igaz az ambilightos volt), azert sokat szamit hogy edge led vagy direct led.
Kerdesem, hogy ki melyik fali konzolra eskuszik, ikea besta lebego szekrenyt nem terhelnem szivesen a majdnem 30kg -val
-
Cartmenn
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a c805 mér közép talpas,de maradt az alványon --bár lehet egyszer lerakom ,mert magasan van, a hátsó hangfalaim pont elférnének alatta
Vhiktor