- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
balu1977 #26245 üzenetére
van meg 1.5 hetem visszakuldeni, sajnos 300k korul keves a 75" samu/lg valasztek...
en bizalmat szavaztam a markanak, de itt PH -n sehol nem olvastam ezekrol a hianyossagokrol. Minden komment csak a franko fenyerossegrol, VA panelrol, kontrasztrol, stb szol, de szerintem nem csak ennyibol all egy tv...
Nekem nincs erzelmi kotodesem markakhoz, jo ar-erteket keresek, es tenyleg jo a TCL kijelzoben, de egy atlag usernek mint en, es meg sokan masoknak nem csak a kijelzo szamit egy tv valasztasanal.
De ha van megoldasod a szaggato telefonos mirroringra, szivesen varom
-
Swenk
aktív tag
válasz
balu1977 #25816 üzenetére
Én biztosan nem vagyok olyan ügyes,mint Te, aki egyedül lekapja a 65 colos tv-t a falról. Igen, ez nekem probléma, bevallom. Ezért nagyon megköszönném, ha elárulnád milyen módon csinálod TE egyedül, hátha tanulok belőle. Bááár...
Biztosan kicsit együgyű is vagyok, de nem is tudnám megcsinálni a firmvare cserét, hisz még azt sem tudom, hogyan lehet hozzájutni a letöltéséhez.
-
Imi1981
veterán
válasz
balu1977 #23757 üzenetére
Haverom is ilyen nincs baj ezzel. Viszont akit ennyire nem érdekel simán jó lenne egy olcsó alsó kategóriás tévé is. Őszintén ahogy alapból volt beállítva ( kivéve a mozi képmódot) szörnyű volt. Dinamikus szín meg dinamikus kontraszt 100-as fényerőn és szappanoperás mozgással. Hát szerintem ezen muszáj állítani! Persze mozi képmódot használva keveset kell állítani mert az nagyjából jó de az se teljesen.
-
Celtis
veterán
válasz
balu1977 #23479 üzenetére
Ja, hogy a fizikai sat bemenetet használod. Ahhoz biztos nem fogsz cccam-ot kötni.
Én is műholdazok, de nekem van egy satip szerver meg egy RPi tv szerver. A tv-n Kodival nézem az adást. Lehet elsőre bonyolultnak hangzik, de rengeteg előnye van.Szerintem nem fogod megúszni egy külső box használatát. Valami enigmás boxod van? Azt is tudod a Kodival használni, nem is kell ott legyen a tv-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- DELL T40 EMC Szerver
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest