- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Szerintem nagyon gáz ez a 10 másodperces bootolás. Tudom, hogy az android miatt van és kis részesedésű tévére nem fognak alkalmazásokat fejleszteni ezért választották ezt a megoldást, így jött képbe az android, de ez számomra elfogathatatlan és nevetséges egyszerre. Részben ezért küldtem vissza egy androidos Sony-t (ami néha csonttá fagyott a menüben való mászkálás során). Nem tudom a csatorna váltás itt mennyi idő, de ott az is kín volt kivárni (3-4 mp az 1-2 helyett). Samsungot vagy LG-t bekapcsolod, egy másodperc és tévézhetsz. Tudom, hogy kompromisszumot kell kötni, hacsak nem tudod megfizetni a top kategóriát. Hát, ez ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest