- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Saccco #14950 üzenetére
Nyilván router-tol is függ hogy mennyire stabil az ac kapcsolat, ha valakinek van egy jó ac68u-ja annak szerintem fölösleges költeni barmire (bár tény hogy nem ismerem a TV típust hogy az mire képes), de az tv-tol fuggetlenul igaz hogy egy bármilyen tplink router (meg az ax72 is egy tragyahalom) melle akár az usb2-be dugott lan adapter is jobb megoldás lehet
-
Louro
őstag
válasz
Saccco #14723 üzenetére
Uh, mennyi opció.
Kezdtem az angolra állítással. Azon volt a TVDe egye fene, kipróbáltam úra a "Facebook watch", "Facebook" és a "Watch" kulcsszavakat, de csak videókat kínál.
"A PC-ről fiókon keresztül" kapcsán próbáltam a play store-ból feltelepíteni, de ott nincs ez az app és a sima Facebook nem telepíthető a TV-re.
Marad ez az apk-s történet úgy látszik. Bár az ilyen külső forrásokban sosem bíztam. Sikerült feltelepíteni, de se a fenti app, se Facebook.Igazából csak annyi lenne a cél, hogy mobil nélkül is lehessen néha Facebook Watch-on fellelhető anyagokat nézni.
-
N_A_S
veterán
válasz
Saccco #13774 üzenetére
[A8G mediába hogyhogy ennyivel olcsóbb]
Ennyit megér egy OLED, nem?
-
Dark_Spirit
csendes tag
válasz
Saccco #13744 üzenetére
Az oké, de hogy rendelkezhet a felbontáshoz mérten egy panel változó értékkel? Nem értek hozza, de nekem úgy jött le eddig, hogy a képfrissítés a panel fizikai tulajdonsága.
@Vhiktor én is valami ilyesmire gondoltam, de így meg kissé parasztvakításnak érzem a fícsörtViszont csak hogy visszakanyarodjak, szerintetek megéri a 55C739 a felárat?
-
frecska
újonc
válasz
Saccco #13643 üzenetére
Most a Q1 van nálam az brutál jó local dimmingel piros Netflix logo fekete háttérnél mint az OLED tv-men csak a csatornaváltás az nagyon lassú. Meg az androidot szokni kell lehet kevésnek érzem a 2GB RAM-ot, csak TCL-t nem tudom kiprobálni nincs itt kiállítva sehol a Philipsbe nem éreztem ennyire lassunak
-
pepimama
tag
válasz
Saccco #13506 üzenetére
KÖSZI szépen mindkettőtöknek, de sajna így sem ismeri fel ezt a 64GB-ost, pedig 2X is újraformáztam. Szerencsére a 16GB-ost és a 2 TB-ost felismeri, de akkor is furcsa.
Esetleg tudjátok, hogy 4K HDR műsoroknál inkább ki, vagy bekapcsolni érdemes pl. ezeket: DNR, Képtisztaság,Mozgás elmosódás? -
Johnyy
tag
válasz
Saccco #13571 üzenetére
Köszönöm, hogy utána néztél, de a Serviio-val kapcsolatban gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi. A jelenlegi Samsung TV-nél is addig amíg nem állítottam be a megfelelő profilt, addig nem játszott le annyi mindent, és a feliratokat se tudta megjeleníteni. A TCL-hez pedig sajnos nincs profil.
-
tobias40
veterán
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Saccco #13055 üzenetére
Pont ezért kezdtem el a csatornámat, mert elegem volt az olyan "tesztekből", ahol még csak műszert sem vesznek elő, hanem valahonnan a netről túrnak egy-két információt akár igaz akár nem és azt szépen beleírják aminek köze nincs a valósághoz, sajnos sok ilyen van
, tisztelet a kivételnek.
-
siege5
aktív tag
válasz
Saccco #12480 üzenetére
Egyre inkább úgy tűnik, hogy érdemes velük számolni.
Az Ethernet tényleg inkább költői kérdés volt, de nálam szükséges rossz.
KöszikeH-Mano: az elforditáson én is gondolkodtam, de gyakran többen nézzük, és így is úgy is valaki szögben nézné. Fura egyébként mert van ahol a 2 tv betekintési szögeit azonosnak adják meg.
Köszi neked is főleg a vidit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest