- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MobilGuru33
tag
válasz
Dark_Spirit #13768 üzenetére
Szia !
Én is pontosan ezen a modellen gondolkodom.
Szívesen meghallgatnám a véleményed róla. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13760 üzenetére
Igen, csak a valóságban nem csak a felbontas csökken, de még 120 hzet sem kapsz.
-
Kaba
veterán
válasz
Dark_Spirit #13761 üzenetére
A 55C735 jobb CPU, GPU-val rendelkezik és 144 herzes.
Amennyiben csak tévézel és nem játszol, akkor nem érheti meg a 60K-s felár. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13752 üzenetére
Nekem ebből az jön le hogy a panel továbbra is 60 hzen üzemel és nem 120-on. Az történik hogy elfogadja a 120 frames jelet és az algoritmus fog 2 sornyi pixelt(1 pixelt 0-60 framenel es 1et 60-120 nal), tehát megnezi mi van a páros (a) és páratlan (b) sorokban. Fogja az eredeti paros sorokban az "a" pixelt (0-60 frameig) és a páratlan sorokból a "b" pixelt(60-120 frameig), tehat 60 hzes sebesseggel szkenneli a bejovo jelet (120 hz eseteben ezt 2szer megtudja tenni) majd atlagolja ezeket és ebből készít egy c pixelt eredményként és ezt fogja kirajzolni, de továbbra is 60 hz lesz a valódi keprfrissitese a panelnek, tehát minden pillanatban egy interpolalt képet fogunk látni. Ezért lesz az eredeti uhd felbontasbol fhd, mert minden 2 eredeti pixel helyett 1 db interpolalt pixelt jelenít meg.
Nem tudom mennyire volt érthető:)
Lehet ezzel nagy marhaságot mondtam, de csütörtökön megprobálok hivatalos infót szerezni róla.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13748 üzenetére
"Upgrade your 60Hz panel and boost your refresh rate for gaming. Dual Line Gate presents a 120Hz refresh rate and supports Variable Refresh Rate (VRR) up to 120Hz*, offering players smoother and more immersive gameplay.
*Up to 2k"
Ott van dupla soros frissítéssel. Nem 2160 sort frissít, hanem 1080-at, mivel 1080p esetén 4-4 pixel ugyanazt mutatja egy 2160p-s kijelző esetén. Ezért sem romlik annyira a minőség, ha FullHD-t nézel 4K kijelzőn, gyakorlatilag nagyobb pixeleket látsz. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13743 üzenetére
Szerintem ez nem egyenlő az igazi 120 hzel ez valami szoftveres mókolás. Mint amikor a régebbi fhd projektorra rairtak hogy támogatja a 4k jelet csak éppen megjeleniteni nem tudja, csak lekonvertalja 1080pre.
Amit találtam leírást ott is csak annyit írnak hogy támogatja, de nem azt hogy 120 hzen meg is jeleníti.
Így látatlanban nem tudom mi történik valójában, de ha tényleges 120 hz-re kapcsol a panel akkor az tök jó dolog :) (de szerintem nem így van)
De csütörtökön megprobalom kideríteni ;)
-
Saccco
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13743 üzenetére
A megkötés a 1080p.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13740 üzenetére
[link] - valóban tudja, vrr meg minden, játék mód!
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13740 üzenetére
Ha tudna akkor 100 hzes lenne :)
De szívesen előadásom ha belinkeled. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Dark_Spirit #13738 üzenetére
A 24ps filmek kadenciahelyes lejátszása lehet kérdéses a 60 hzs panellel. A 120 és 144 hzs panel siman tudja. A 60 csak úgy ha visszavállt 48 hzre vagy esetleg kipreseli magából a 72 hzet.
-
Kaba
veterán
válasz
Dark_Spirit #13557 üzenetére
A C635 rendelkezik egy HDMI 2.1 kimenettel. Ezenkívül kb. megegyeznek.
Az andoid tévére is igaz, így megtalálható az összes népszerű streaming szolg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest