- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kenicsab #25455 üzenetére
Szerintem téglázott vagy bootloop -os készüléknél a szervizben nem igazán tudnak rájönni a hiba okára. Ha megpróbálják újra SW -zni és nem jön össze, akkor javíthatatlan lesz.
Persze nem tudom pontosan a TCL szervizben hogy működik, de csodálkoznék, ha mélyebb szoftveres tudásuk lenne. Általában nincs is arra kapacitás, hogy órákat szöszöljenek a szoftverrel.
-
Imi1981
veterán
válasz
kenicsab #25455 üzenetére
Én csak akkor parázok ha elromlik a tévé és nem tudom vissza rakni a V062 -t. De most ezért nem rakom vissza a V062 -t mert az szar. Reménykedem hogy nem lesz baj. TCL-nek meg zárni kéne a bootloadert hogy ne lehessen rommolgatni. Akkor meg csak várnánk a frissítést ami sose jönne. Ez a v03 teszt firmware nagyon tetszik képminőségilek ( meg a v1 is) úgyhogy fent hagyom.
-
-
mikrofon
veterán
válasz
kenicsab #25147 üzenetére
Szerintem Telegram-on próbáld valahogy elérni a TCL egyik emberét. Próbáld szépen megkérni angolul, hogy szükséged lenne egy img FW-re mert valami baj történt frissítés közben.
Csak az img segíthet, ha azt már próbáltad, hogy áramtalanítod az egészet vársz néhány percet, aztán elindítod a TV -t.Ha a pendrive nem lenne jó akkor nem indult volna el a frissítés. De mivel neked menet közben állt le így vagy közben ment tönkre, vagy nem voltál türelmes, vagy frissítés közben történt valami ami miatt megszakadt a folyamat.
-
ETOM
addikt
válasz
kenicsab #25147 üzenetére
Ezt próbáld meg.
1. Load to local pc zip from above.
2. Format flash stick with FAT32 and copy it to root.
3. Insertt stick into USB 2.0 port.
4. Turn off TV power physycally.
5. Press and hold On/Off button on a TV's back and plug TV holding button pressed.
6. Hold for 10 secs, the led in front of TV will start blinking - it is ok.
7. Wait till it will stop blinking and wait some 5 mins after that.
8. Repeat steps 4-7. After TV restart it will show TCL logo and Android welcome screen will appear.Ne kérdezd miért 2x kell megcsinálni, de elvileg ez visszahozza. Rakj a pendrivera egy img-t amivel jó volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- Projektor topic
- World of Tanks - OFF topic
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest