Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
zuzozuzo
üzenetére
Elsőre nagyon tetszik. Jól van összerakva, minőségi anyagokat használtak, a rendszer villámgyors, a játékos funkciók tökéletesen működnek. Úgy tűnik jó panelt kaptam, nincs zavaró bevilágítás, felhősödés vagy feltűnő anomália. HDR fényerőben és kontrasztban lehetne jobb, de ennyiért rendben van, és még nem lőttem be teljesen.
Azt mondjuk nem tálaltam meg, hol tudok HDR10 és DV között váltani, illetve van-e gyorsan bekapcsolható éjszakai ECO mód, de még nem nyomtam annyit, és fáradt vagyok.
Egyelőre azt mondom, korrekt a cucc, megéri.

Zoleee83:
Azért izgultam, mert csak kiszállítással lehetett rendelni, és féltem hogy sérült vagy pixelhibás készüléket hoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor