- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya #9197 üzenetére
Nem akarom, hanem mondom is, hogy nagyvalószínűséggel, a 65c715 ugyanúgy nem valódi 10biten jeleníti meg a képet mint az összes többi méretű c715.
Az én információim alapján az összes c715-höz ugyanazt a firmware-t kell telepíteni. Ez is azt támasztja alá, hogy ugyanaz a szoftver ugyanolyan módon küldi ki a megjelenítendő képet ugyan abból a képfeldolgozó processzorból a kijelzőnek. Tehát pontosan ugyanolyan az összes készüléknek a megjelenítési bit-tartománya, amelyikre ugyanazt a szoftvert telepítheted
Más gyártó más modellje megint más kérdés semmi köze ehhez. De még ugyanannak a gyártonak másik modellje is máskérdés. Nem is értem ezt miért kevered ide.
Ráadásul a c728-nál is leírja a gyártó a FALD-ot még sincs benne. Míg más gyártónál, de még ugyan ennél a gyártónál is működő dolog.Azt is tudjuk, hogy az etalonnak felhozott displayspecifications oldalon mai napig szerepel, hogy a 65c728 “full-array local dimming" pedig nem az.
Milyen tesztre gondolsz? Mivel tesztelik a 10 bitet?
Én nem tudom! !e csak azzal lehet megmondani hogy tényleg az, mert a ények és ismeretek ellenkezőjét támasztják alá. Mint ahogy a FALD-ot is csak az a készülék tudja, ami a teszten is bebizonyítja. Nem pedig az amire a gyartó, vagy az etalon displayspecifications oldal ezt írja...
Ettől még természetesen nagyon jó képe lehet és van is a 65c715-nek. Ezt 55c715 esetében személyesen is megtapasztaltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest