- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kzoli90
csendes tag
Sziasztok, valaki leirna kerlek hogy melyik szeriaban melyik modellek vannak?elvesztem a szamokban, A kulfoldi reviweokon 4-5-6os szeriarol beszelnek, az arukereson a tcl tvk modell szama pedig tok mas. Amugy amit kineztem: Tcl 55ep660 csak kene rola jo review. Es erdekelne hogy melyik szeria.
Koszi elore is
-
KRoy19
őstag
-
KRoy19
őstag
válasz Elektrosokk #946 üzenetére
Épp az, hogy nem világos!
-
KRoy19
őstag
válasz Elektrosokk #944 üzenetére
Egy két oldalon olvastam specifikációkat, mindenhol 500-at írtak. Műszerem nincs, hogy lemérjem, de szemre valósnak tűnik.
A papírjait még nem böngésztem át, hogy ott mit írnak.
-
KRoy19
őstag
Szia.
Nekem ma jött meg az 55x815.
A soundbar az az inkább hagyjuk kategória. A képe nagyon szép, bár a max 500 nits-es fényerő kicsit karcsú a normalis hdr-hez.
Viszont a gari idő az nagy kérdőjel jelenleg, mivel a Telekom úgy hirdette, hogy 5 év gari van rá, a dobozban viszont 24 hó-s garipapír van.
Holnap telefonálok párat ez ügyben.
-
kezdő
senior tag
Sziasztok!
Látom a napokban többen felfigyeltek az x815-re.
Én is ezzel szemezek, kérlek írjátok meg az első benyomásokat.
(Qled minősége, soundbar hangja kiemelten érdekel)
Előre is köszönöm! -
Tomacko
őstag
Írhatnál róla kicsit, hogy mennyire jó a kép, stb.stb.... az enyém kiszállítása folyamatban van. S amúgy igen, csak kicsit kéne tiszteletben tartani a többieket....avval, hogy keresel először a fórumon belül, s máris ott volt a válasz az előtted szólónál.....
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok. Vasaroltam egy tcl 55x815 tipusu tvt es a beallitasokban sehol sem talalom az elalvas idozitot. Tudnatok benne segiteni h lehet idoziteni? Anddoid 9 fut rajta egyebkent
-
Vagany
őstag
válasz Elektrosokk #934 üzenetére
Nem tudom, minél közelebb van a falhoz a TV tömegközéppontja, annál kisebb az erőkar és az erő ami a falban lévő csavarokra hat. én eszerint választottam, igaz nekem 12kg (TCL 55EP660), illetve asszem 14kg (samsung UE40C5000) volt a TV-k tömege.
Amit én vettem az nem pont ilyen, csak azt nem találtam meg a honlapjukon, érdemes benézni, biztos találsz megfelelőt.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Vagany
őstag
válasz Elektrosokk #932 üzenetére
[link] ?
Én bementem a helyi Euronics-be ott választottam ki a megfelelőt a régi TV-nek, (az ment a hálóba) bőven volt választék, még segítettek is . Az új TV-nek meg a Mediamarkt-ból szereztem be, ez volt a könyebb, ez egy fix lett.[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
veterán
van bárki aki falra szerelte a TCL Xess X2 U55X9006 készüléket ?
elég fura ez az 500x200 méret, tippeket kérnék ideális dönthető konzolhoz.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Vagany
őstag
válasz LordDraven #930 üzenetére
Én is nehezen találtam meg a saját 55EP660-osomon. Most nem vagyok a tv közelében, lehet nem pontosan írom. Az Androidban, eszközbeállítások talán, a képernyővédő menüben.
-
LordDraven
csendes tag
Sziasztok! Tcl 50ep640-ben hol keressem az időzített kikapcsolást? Arra gondolok, ahol be tudom állítani hogy pl. 30 perc múlva kapcsoljon ki magától. Lehet nagyon béna vagyok, de végső elkeseredésemben kérdezlek titeket 😅 elvileg van benne sleep timer, de hol...
-
KRoy19
őstag
Sziasztok
Szemezgetek ezzel a tv-vel TCL 55 X815. Van valakinek valami tapasztalata ezzel a típussal?
-
Elektrosokk
veterán
"-Ismert szoftveres hiba, hogy a moton blur effectet filmenként kell kikapcsolni, ha valaki nem szereti a szappanoperásító hatást, mert a game mód kivételével mindig visszakapcsol rejtélyes módon."
ez a probléma még aktuális ?
-
Elektrosokk
veterán
Köszi
A mostani Samsungról a jobb kijelző miatt váltanánk, már 4 éves és eléggé foltos is a panel...illetve az airplay2 hiánya miatt. viszont mindent meg tudok rá osztani az asztali mac gépemről vezeték nélkül, és alapvető problémák nincsenek vele, minden elindul amikor akarom.
-
LilProphet90
senior tag
-
subset
senior tag
válasz Elektrosokk #924 üzenetére
Lassan 1 hete használok, egy EP660-as modellt.
Be vagyok jelentkezve a google fiókomba, és semmi lassulást és negatívumot nem tapasztalok.
Youtube 4K lejátszás közben ha belépek a TV beállításaiba, akkor érezhető, hogy le van terhelve a rendszer, akkor nem olyan reszponzív a menüben való navigáció mint amúgy....Használj Te is szabad szoftvert !
-
Elektrosokk
veterán
válasz #53667584 #923 üzenetére
nem volt még android tv készülékem szóval nem tudom elképzelni, ezért inkább kérdezek...
Egy 4 éves FHD samut váltana. Néztem még ezt a Samsung UE55RU7402UXXH készüléket, ez igaz 120hz de elég sok rosszat olvastam róla ezért lehet hogy inkább a TCL XESS X2 U55X9006 készüléket választanám.
illetve olvastam itt a topicban hogy van aki úgy használja a TCL készüléket hogy be sem jelentkezik az android részre és problémamentes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Elektrosokk #922 üzenetére
Igazából nem értem a kérdést. A TV-t összekötöd az Apple TV-vel és onnantól azt használod.
-
Elektrosokk
veterán
válasz Elektrosokk #921 üzenetére
Egy Apple TV 4K külső lejátszóval használnám, így mennyire kerülhetem el az android tv buktatóit ?
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
szembejött velem ez a tv: TCL XESS X2 U55X9006
HBO GO és Apple tv app megoldható rá stabilan ? Illetve Airplay 2 támogatás van ? Mit javasoltok ? Eddig csak samsung tv készülékem volt amivel tökelétesen meg vagyok elégedve, de abból most qled nem fér nem bele. (ha sok nyűg lenne vele akkor inkább elengedem)
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Sziasztok. ES560 vagy ES563-al van valakinek tapasztalata? Köszi
AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
Szalai Zsolt
friss újonc
Sziasztok tcl tévén hang van és csak a színek váltakoznak a képernyőn piros, kék, zöld, stb. Mi a hiba? Semmit sem tudok állítani csak a hangerőt
[ Szerkesztve ]
-
Roland0330
újonc
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Igen bár a dobozra azt írták smart 3. De se baj. Nagyon hálás vagyok. Akkor próbálom azokat. A progikat. Tényleg köszönöm szépen.
-
törölt tag
válasz Roland0330 #915 üzenetére
A Samsungokon tizen os fut, arra van HBO Go is és Plex is. Az általad említett 49dp600 tv egy Smart TV 2 nevű os-t futtat, ez egy belépő szintű készülék. Van rajta Netflix, YouTube, DLNA player, meg rengeteg számomra (gondolom számodra is) teljesen felesleges ám de telepíthető app. Ha jól tévedek a plexben is van DLNA szerver, így ha eddig az otthoni plex szerveredről nézted a filmeket az ezután is megoldható. Bár a DLNA böngésző nem annyira szép mint a plex felülete.
-
Roland0330
újonc
Akkor semmi program nem telepíthető? Plex? Vagy bármi ilyen progi? Eddig samsung volt. Ott lehetett telepíteni pedig az sem volt android.
-
Roland0330
újonc
Értem. Nagyon szépen köszönöm. Akkor marad valami külső eszköz.
-
törölt tag
válasz Roland0330 #912 üzenetére
Erre nincs HBO Go. Ez a tv nem android rendszert futtat. Ha HBO Go-t szeretnél nézni rajta akkor szükséged lesz egy külső eszközre. A teljesség igénye nélkül néhányat ajánlok: chromecast, mi box, fire tv 4k, apple tv.
-
Roland0330
újonc
Nem találok appot. De próbálkozom meg.
-
törölt tag
válasz Roland0330 #910 üzenetére
Arra szerintem dehogy nem tudsz tenni HBO go-t. Androidos tvre van app.
-
Roland0330
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Most vettem egy tcl 49dp600 típusú tvt. Hogyan tudok rá programot felteleiteni?
Konkrétan az Hbo go szeretném.
App store 2. 0 van rajta. De semmi választás. Kérlek segítsetek. -
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Adott egy 10m-es HDMI2.0-ás kábel, ami elvileg 4K@60hz-re képes. Viszont- TV-vel összekötve csak és kizárólag 1080P-ben képes 60hz-re, 4K-ban csak 30hz a max...
Összekötöttem a Monitorommal a PC-met, ott 1440P és 144hz-t is kiprésel magából. Tehát most nem tudom 10méteres kábel 4k-ban nem lenne képes átvinni a 60hz-t? TV portja HDCP 2.2-es és 2.0b-s támogatásu mind a 3...
Szerintetek?
TLC 50DP600 -
petertoth123
csendes tag
válasz petertoth123 #907 üzenetére
Közben látom, hogy van EC78 széria is, lehet megvárom a jövő évet, csak tudnám mikor jön a 8-as széria....
-
petertoth123
csendes tag
Sziasztok!
Erről mi a vélemény? Mit tudni róla?
TCL 50EP680Olyan tévét keresek 200k körül, amivel elleszek a PS5-el is jövő év végén, 5 évig nem akarok tévét venni kb.
Köszi!
-
PetiReni
friss újonc
A bepattintós cucc eskü a scartból jött ki. De mindegy is. Vettem hdmi-t. És tunyacsápnak nagyobb a feje, mint a gyereknek, szóval minden ok👍 köszönöm
-
subset
senior tag
Apucy01
Nem fog működni, IP-tv-t tol a flipp....dargelot
A DIGI az szerencsére más tészta, ott DVB-C szolgáltatás van, a dekóder a TV-ben van (ha csak nem egy 7-10 éves modellről beszélünk) ezért nem kell set top box
A flip IP-tv-t tol ott megkerülhetetlen a set top boxHasználj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
válasz PetiReni #892 üzenetére
Szóval.....
A bepattintós cucc amit most a TV-be dugtál az a lan kábel ami a nagy fekete dobozból (Sagemcom modem) kell hogy kijöjjön.
Azt dugd vissza a set top box-ba, ahonnan kihúztad.
HDMI-vel kösd össze a TV-t a set top box-al.
Kapcsold a TV-t a HDMI forrásra....
Ennyi.Használj Te is szabad szoftvert !
-
dargelot
senior tag
Abból tudok kiindulni ami itthon van. Nálunk DIGI van. 1 hely van ahol használunk set top boxot, s van 5 TV a házban. Set top box nélkül is fogható az összes csatorna, nem kell semmilyen kártya sem. Digitális jelet fogunk, sok HD-s csatornával.
A set top box csak arra való, hogy a régi tv-kkel lehessen fogni digitális csatornát. Jól is néznénk ki, ha minden tv-hez kéne set top box.@subset Az is lehet hogy eddig azért volt set top box, mert nem volt beépített dekoder a TV-ben.
Lehet más szolgáltatónál máshogy van, de akkor jó nagy szívás, ha minden TV-nél otthon kell dekóder meg plusz távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...