Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisspepe #1006 üzenetére
Az én tv-men is Smart tv fut. Van ezen is néhány alkalmazás, aminek a 99%-a (véleményem szerint) semmire nem jó. Én a Netflix, YouTube és DLNA klienst használom csak, a többi számomra teljesen felesleges és ismeretlen alkalmazás. Nem akartam androidos tv-t, egy xiaomi mi box van a tvre kötve, azon fut android tv os.
-
törölt tag
válasz
kisspepe #997 üzenetére
Ha androidos tv-t veszel, akkor már nincs szükség a chromecastre. De az androidos tv-t ne úgy képzeld el ahogy leírtad, hogy sok alkalmazás elérhető a play storeból. Ha szó szerint vesszük amit mondtál, akkor igen, nyilván elérhető sok alkalmazás, de pl. egy normális böngészőt nem tudsz letölteni a storeból, vagy ilyen-olyan játékokat. Az android TV az nem az mint az androidos telefon vagy tablet.
-
törölt tag
válasz
Elektrosokk #922 üzenetére
Igazából nem értem a kérdést. A TV-t összekötöd az Apple TV-vel és onnantól azt használod.
-
törölt tag
válasz
Roland0330 #915 üzenetére
A Samsungokon tizen os fut, arra van HBO Go is és Plex is. Az általad említett 49dp600 tv egy Smart TV 2 nevű os-t futtat, ez egy belépő szintű készülék. Van rajta Netflix, YouTube, DLNA player, meg rengeteg számomra (gondolom számodra is) teljesen felesleges ám de telepíthető app. Ha jól tévedek a plexben is van DLNA szerver, így ha eddig az otthoni plex szerveredről nézted a filmeket az ezután is megoldható. Bár a DLNA böngésző nem annyira szép mint a plex felülete.
-
törölt tag
válasz
Roland0330 #912 üzenetére
Erre nincs HBO Go. Ez a tv nem android rendszert futtat. Ha HBO Go-t szeretnél nézni rajta akkor szükséged lesz egy külső eszközre. A teljesség igénye nélkül néhányat ajánlok: chromecast, mi box, fire tv 4k, apple tv.
-
törölt tag
válasz
Roland0330 #910 üzenetére
Arra szerintem dehogy nem tudsz tenni HBO go-t. Androidos tvre van app.
-
törölt tag
válasz
csacsi77 #815 üzenetére
Nincs chrome android tvhez. Sokan azt hiszik, hogy ha android tv, akkor minden elérhető hozzá ami a telefonra is van. De ez közel sincs így. Ez egy más világ. Aki telefonra/tabletre készült appeket akar a TV-n látni, az vegyen egy kínai androidos boxot, azokon tabletre optimalizált android fut.
-
törölt tag
Ha androidos készüléket veszel akkor felesleges a mi box. Ha a Smart TV rendszert futtató készüléket vásárolsz, akkor én erősen ajánlom a mi boxot, ugyanis a Smart tv rendszer használható része kimerül a YouTube és a Netflix alkalmazásokban. Van még 1-2 alkalmazás amit esetleg még használnék is, csak épp egyik sem működik. De egyébként a telepíthető alkalmazások 99%-a hulladék.
-
törölt tag
A software updateekhez lehet valahol találni changelogot?
-
törölt tag
válasz
pingipang #733 üzenetére
Van itthon egy 2018-as LG és egy Samsung TV amikhez szinte hozzá sem férek, ezért múlt héten vettem egy TCL TV-t, bár közel nem ezt amit te kinéztél, így csak általánosságban tudom elmondani, hogy én hogyan jártam ezzel a márkával. Én egy jóval olcsóbb, 40DS500-at vásároltam, kb. ugyanarra amit te is leírtál. Lényegében munka utáni háttérzajnak, elalváshoz valamilyen film Netflixről, esetleg itt-ott foci vagy F1. Webshopról rendeltem, a TV-t soha nem láttam élőben, fogalmam sem volt, hogy mit kapok. Mire a TV hozzám került az alza kétszer hívott és egy emailt is küldtek, hogy nagyon ajánlják, hogy ilyen TV-hez vegyek kiegészített garanciát, szóval még ők is ijesztgettek, hogy valami kegyetlenül szart kapok. De miután megérkezett a TV kellemesen csalódtam. Jobb mint vártam. Számomra teljesen megfelelő a kép minősége, gyors a menüje, nem érzem azt, hogy egy olcsó kínai vacakot használok, a hangnak viszont kissé "pléhre hugyozós" beütése van, de ennyi pénzért nem várhatok csúcs minőséget. Van valahol itthon egy genius 1250 hangfal, majd rákötöm és tökéletes lesz. A smart része nem nagy eresztés, Netflix és Youtube van, viszont nyoma sincs spotify, deezer, hbo go, amazon video alkalmazásoknak. Van mondjuk rengeteg számomra teljesen ismeretlen más alkalmazás, de nem is néztem végig őket, úgyis egy Xiaomi Mi Box fog lógni rajta. Lényegében én teljesen elégedett vagyok vele, valószínűleg legközelebb sem adok ki TV-ért többet mint amennyiért egy épp aktuális TCL-t meg tudok majd venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged