- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetiReni
friss újonc
A bepattintós cucc eskü a scartból jött ki. De mindegy is. Vettem hdmi-t. És tunyacsápnak nagyobb a feje, mint a gyereknek, szóval minden ok👍 köszönöm
-
PetiReni
friss újonc
Okés. Ezt fogom tenni. Alig várom, hogy valahol felvágjak az új tudásommal. "add már ide azt a hdmi kábelt" vagy vmi ilyesmi szitut képzelek el...
-
PetiReni
friss újonc
Első körben megpróbálom a koaxot, mert nincs hdmi otthon. Vagyis biztos van, mert ismerős a képről, de fogalmam nincs hol.
Köszönöm mindenkinek.
Az HBO GO-ra van tippetek? Rá tudom tenni valahogy a tvre? (Eddig csak a mobilon néztem, és azt hittem, hogy ha okos a tv, akkor sima ügy, de persze én továbbra is hülye vagyok, ez nem változott.) A mobilos appot telepítettem, de az nem tükrözi a mobilt a tv-re, csak a videokat, képeket rakja ki. A tv-n meg a netflixen kívül csupa furanevű ismeretlen akármi van.
-
PetiReni
friss újonc
Annyira jöttem rá eddig a google felhasználásával, hogy kell hdmi kábel. De akkor elvileg ha kihúzom a set top box-ból a koaxot, és bedugom a tv-be, akkor az is jó, a set top box meg kuka? vagyis nem kell?
(Hozzám képest eléggé zseni vagy amúgy)
-
PetiReni
friss újonc
Üdvözlök mindenkit!
Sajnos én vagyok a tipikus minek a hülyének okos tv..
Vettem egy ilyet: TCL 49DP600 Smart televízió, 124cm, 4K Ultra HD (ha ez egy rakás kaki, azt nem akarom tudni.)
Naszóval. Flipes vagyok, kihúztam az előző tévéből a SCART AV kábelt (kép alapján így hívják a google szerint) aztán a set top box-ba dugott scart dugóból jött ki egy olyan bepattintós, mint amit a telefonba is kell dugni, és volt egy olyan lyuk a tv-n és beledugtam, hogy az majd jó lesz, mert beleillik. Na most nincs tv. Az egész családnak kezdenek visszanőni az agysejtjei, szóval ezt meg kellene oldanom. Kérdés, hogy van-e itt olyan nagytudású személy, aki érti, hogy miről beszélek, és meg tudja mondani, hogy mit is rontok el. (Nem úgy általában, hanem ebben a konkrét helyzetben) És az is jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy rá lehet-e erre a tv-re varázsolni az HBO GO-t vagy nem. Csak hogy ne vesztegessek erre éveket feleslegesen....
Köszönöm, Reni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest