- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
Szia.
Bocsánat de ezen jót mosolyogtam :
"ha a telefonon elindítok egy videót, akkor az a tévén játszódjon le a bluetooth-on keresztül"
A Bluetooth erre alkalmatlan. Ez a technológia inkább különböző kapcsolódási adatforgalomra, illetve hang átviltelre van fejlesztve. A Google a barátod
Át tudod küldeni a teló képét a tv-re, de ehhez wifi kapcsolat szükséges. A 606-os fw az utolsó hivatalos, és stabil verzió. Van egy 609-es is, de az tesztelői változat. Amit linkeltél videó, az egy dron felvétel, és ez a felvétel ezt tudja. Tesztnek javasolnám :
Sir David Attenborough Egy élet a földünkön
Kiváló alkotásNetflix
A promóció részleteit nem említetted, így ezt mi nem tudjuk kitalálni, hogy az adott régióban éppen milyen promócióval fut az értékesítés. Az elején sokat dilámmáztam rajta, hogy kell-e nekem? És mondhatom, hogy kb 1 év elofizetés után az az új dilemma:
Vajon szükségem van a digis előfizetésre ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest