Hirdetés
- Google Pixel topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
bnorci71 #34036 üzenetére
Nekem a C845X2-vel volt a kálváriám.
Érdekes amúgy, hogy a médialejátszóval is akkor működik csak tökéletesen, ha előtte forrást váltok.
Valószínűleg működött volna a korábban vásárolt Homatics-al is, csak ott még nem jöttem rá erre a "trükkre", a Dune pro vision 4k esetén teljesen véletlenül, a próbálgatások során tűnt fel, hogy oda-vissza váltás esetén jó minden.Érdekes, mert a 3 test probléma című sorozat az a TV-n Kodi lejátszót használva úgy volt jó, ha elindítottam, leállítottam és újra elindítottam.
A többi akadásos filmre ez hatástalan volt. Olyan szempontból nem bánom, hogy a Homaticsot visszaküldtem (még akkor is ha forrás váltás esetén valószínűleg azzal is hibátlanul működne), hogy ennek a Dune pro vision 4k lejátszónak sokkal jobban tetszik a felülete és a kezelhetősége.Nem örülök, hogy egy 400e Ft-os TV-n még +70e Ft-ba került az, hogy a szoftveres nyűgjeit leküzdjem, de ez van. Legalább nem kell együtt élnem az akadozással. És nagyon remélem, hogy ez már így is marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Hobby elektronika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Autós topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Hirdetés
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- TCL 55C805 - 55 QLED MiniLED 4K 144Hz okostévé +ajándék fali konzollal + 13 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest