Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #22305 üzenetére
Nézegettem ezeket a videókat, készítettem fix expozícióval fényképeket is, de végül nem jutottam semmire.
TLDR ON
Tényleg úgy tűnik, hogy főleg HDR filmek sötétebb jeleneteinél észrevehető a fekete csík enyhe szürkesége. De a fényképek ezt nem igazolták.
Aztán azt láttam, hogy a Lupin 3.évad (DV) stáblista esetén a feketeszint 50-ről 49-re csökkentése a fekete háttér szürkeségét megszünteti, de a filmbe visszalépve a fekete sávra mégsem volt hatása, viszont a sötét részek egyértelműen vesztek.
Aztán arra gondoltam, hogy talán csak a szemem tréfál meg, és a kép többi részétől függ mennyire látom feketének a sávot, mert HDR tartalomnál is néha van matt fekete, a YT demo videókról nem is beszélve. Aztán megnéztem egy SDR filmet (Johnny English 3) és ott annyira fekete volt képtartalomtól függetlenül a csík, hogy ez is megdőlt.
TLDR OFFSzóval fogalam sincs. Talán Vhiktor segítségével lehetne az okának utánajárni. Esetleg kalibrálni kellene? Mindenesetre ha úgy állnak a csillagok, elképesztő kontrasztot és képminőséget produkál ez a tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Jövedelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest