Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon
üzenetére
Én is fényerő mellett voltam, mostanra teljesen atfordult ez a dolog nálam...csak Tv adás és egy kettő mese megy nálam sdrben, többi hdr és dv.valahogy jobban esik a szemnek ha egy robbanás fényes, legfényesebb de nem annyira hogy vakít...egyszerű komfort...márpedig ha le ülök tvzni, ne bassza már ki a szemem..moziban sincs ez másképp.
..jelenleg nálam 822nit a csúcs, 20% ablakban aztiszem.bőven jó egy robbanásban stb 
Ja pont lesz*rom a tudatos felhasznalóságot, ha én azt akarom hogy jó legyen, és az dupla annyiba kerül, akkor az úgy is lessz...nem azért gurizik az ember, szopja le magát nap mint nap hogy aztán nap végén leukve a kanapéra rá nézzen a tvre és aztmondja hogy hmm jók szép nem aegszebb de nem baj mert olcsó volt...aha..hát én nem ez vagyok..
utána olvastam kérdeztem, mennyire gáz a beeges, mennyire szokhato egy miniled után az oled, és eldöntöttem hogy márpedig nekem egy oled lessz..mert az a lég natívabb(amit meg tudok fizetni) lég kontrasztosabb stb stb stb. 
HUF/nit? Szerintem nagyon rá vagyunk függve erre a fényerő dolog témára...nem azért mondom mert "kicsi" fenyeros tv-m van, hanem mert rájöttem hogy Qrvara jó tud lenni hatalmas fényerő nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE50TU7022K
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
..jelenleg nálam 822nit a csúcs, 20% ablakban aztiszem.bőven jó egy robbanásban stb
Vhiktor