Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #1851 üzenetére

    A színhőmérsékletet levettem -5-re. Nem mondom, hogy drasztikus változásokat látok, az is lehet, hogy placebo, de így jobbnak tűnik.

    Ill. kipróbáltam konzollal a játék módot és leesett az állam: egy ilyen olcsó, 50 Hz-es paneltől nem vártam volna, hogy jobban fog viselkedni gyors mozgások terén, mint pl. egy Sony 65XF7096 (korábbi TV-m, nemrég adtam el, szintén 50Hz-et tudott), de határozottan jobb! Ebben az üzemmódban egyébként nekem a színek kicsit túl vannak tolva, de játék közben nem zavart, sőt, kifejezetten jól nézett ki. Ennek ellenére biztos nem fogom kibírni állítgatás nélkül - ha sikerül belőni valami kevésbé harsány, de szintén jól kinéző állapotot, akkor majd beírom ide, hogy milyen beállításokkal sikerült elérni (egyébként a speciális videó menüponton belül, ha egyénire állítod a színteret, akkor lehet játszani az RGB alapszínekkel, szóval ott lesz elásva a kutyus). Ja, és az input lag az általam észlelhetetlen kategóriában van, szóval biztosan jobb, mint az átlag.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák