- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #11206 üzenetére
Az ami itt érdekes lehet, hogy ki és mit néz, és honnan.
Én pl. a tv-n elérhető a beépiített streaming appokat nem nézem mert mindent 60 hz-en tolnak ki.
Számomra ez nogo.
Ergo aki ezeket nézi 60 hz-en, nincs szüksége pl. a mozgások folyamatossá tételére.
Firestick 4K max megy, ha csak a tv-n nézek streaminget, vagy kodit, mert ott megy a 24 fps váltás. Viszont oda már kell a mozgáskompenzáció (nekem). Ill. Házimozi erősítő nvidia shieldel vagy coreeleccel, ami szintén normális frame-rate váltással megy, ergo a 24 hz-et a tv-n is annyival tolja, amihez szintén nem árt a mozgáskompenzáció. Aki nem érti miről beszélek nézzen megy pár videót pl. [link] [link] belső váltás nélküli youtubeon 60 hz-en, vagy a smarttube app-al ami helyes frekin játssza le ezeket, mozgáskompenzációval, vagy anélkül.... just my 2c
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- új Hisense 70 A6KT 4K 178cm Smart TV óriási méret, garis
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő