- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
Nem valami ilyesmire gondolsz? Blutooth Button.
-
bacus
őstag
Ehhez bármilyen bluetooth eszköz jó, amit párosítani tudsz a telefonnal. Az eszközt kell meghekkeld, hogy legyen ki/bekapcsoló gombja.
Lehet egy rossz bluetooth füles, mintha itt olvastam volna róla az itcafe.hu főoldalán, hogy van már 3e forintért is .., vagy egy régi gps modul, amit már nem használsz, vagy csinálsz egy sajátot egy arduino és egy bluetooth modullal, ott korlátlan lehetőségeid lesznek.
A bluetooth near funkcióval ha érzékeli a tasker, akkor egyik állapot ennek az exit taskjához a másik állapot.
Azt tudomásul kell venni, hogy ez nem olyan mint egy olyan bt gomb ami pl a fényképezőt vezérli alapból, mert a telefon lehet csak több mp után veszi észre, hogy bekapcsolódott az eszközöd.
Én a bukósisakom bt interkomját bekapcsolom, összekapcsolódik a telefonnal elindul egy profil, amikor kikapcsolom az eszközt, akkor kikapcsolódik. Szerintem ez ugyanez mint amit te szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest