Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
Igen, gondoltam erre is, lehet kipróbálom, hogy mennyire válna be.
Valahogy érzésre jobb lenne a kilépési oldal kezelése, de nem biztos, hogy meg tudom magyarázni miért. Mondjuk, ha valamiért lefullad a motor és újra kell indítani, akkor az indítási késleltetés nem segít, ott le fog kapcsolódni az indítózásnál.
-
nfsu17
veterán
Valószínű megint elkiabálom, de találtam egy (újabb) beállítást, ami lehet, hogy most megoldotta. Legalábbis a tesztek idejére (mondjuk ez múltkor is így volt, hogy teszten működött - úgy ahogy- , élesben meg két nap múlva már nem).
Most a kocsiban elindult a zene app, ha csatlakozik a teló.
Itthon elindul a zene app, ha csatlakozik a soundbarhoz.
Ha bedugom a fülest, elindul a zene app.
Innen vettem az ötletet: [link]
So I allowed "Display pop-up window while running in background"
Tehát ezt kellett ON-ra állítani a Tasker app engedélyei között (nálam).
Aztán vagy hosszú távon is jó lesz, vagy nem, már nem érdekel. -
Adamo_sx
aktív tag
Szintén MIUI, nekem van egy olyan profilom, hogy ha beülök az autóba (csatlakozik a rádió Blutooth-jához), akkor elindítja a Cellmappert, a Wazet és a zenelejátszást. A Taskernél kellett beállítanom, hogy ne lője ki a memóriából és működik a dolog, nem szokott gond lenni. Igaz, a "gyári" zenelejátszót indítom, illetve a Cellmappernek kell, hogy ne lője ki, mert az a háttérben fut.
-
the radish
senior tag
Az elmúlt 4 év és a jelenlegi 40+ profil és hozzátartozó számtalan feladat hibátlanul teszi a dolgát.
Egyébként érdekes, mert pl. a zenei alkalmazások minden variálás nélkül gond nélkül indulnak, de pl. Yeelight nem.+Tipp: a szóban forgó zenei alkalmazásoknál engedélyezd többek között a lezárási képernyőn történő megjelenést is!
-
FeZ...
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest