Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Végül akkor miért nem lett jó a State alapú WiFi kapcsolgatós megoldás?
Más.
Kipróbáltam most egyébként a Dropsync plugin-nel is a Tasker-t, de határozottan nem csinál semmit, ha manuálisan nyomom neki sem futtatja le a Sync Now parancsot. Működött már ez valakinek valaha?
Nálam kezd egyre hosszabbra duzzadni a nem működő funkciók listája.
Azt hittem korábban, hogy csak a gyári rom miatt, de most CM-en meg mások nem mennek. -
Teasüti
nagyúr
Talán vmi Android bug lehet a rom-odban, mivel Tasker-nek tök mindegy mi kapcsolja le a képernyőt. Egyszerűen csak a tényt figyeli, h éppen lekapcsolták (event), vagy le van kapcsolva (state). Nálam pl ebből nem csinál problémát, van egy state alapú profilom, eddig minden esetben kapcsolt.
(#665) supercharley
Az aktív profil annyit tesz, minden feltétel (context) adott a lefutásához. Ilyenkor zölden kiemeli a főképernyőn az aktív profilokat a program.
"Aktív" nem egyenlő "bekapcsolt".Illetve az Event context-el rendelkezők csak egy pillanatra aktivizálódnak, azt lesheted az értesítési sávon!

Üdv amúgy köreinkben!

(#669) Oldman2
Így van.Idézek a kézikönyből:
Important: the check-mark does not mean the profile is active (will run its tasks), it means that the profile can become active if its conditions are met.Mindenki: tessék olvasgatni a kézikönyvet, ha komolyan érdekel a program! Így a topik sem hígul felesleges kérdésekkel és ti is hamarabb elsajátítjátok a használatot.
Én háromszor rágtam át magam rajta az elején, mire belejöttem. Azóta is vissza-visszanyúlok hozzá, ha kell vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest