Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz air #666 üzenetére

Végül akkor miért nem lett jó a State alapú WiFi kapcsolgatós megoldás?

Más.
    Kipróbáltam most egyébként a Dropsync plugin-nel is a Tasker-t, de határozottan nem csinál semmit, ha manuálisan nyomom neki sem futtatja le a Sync Now parancsot. Működött már ez valakinek valaha?
    Nálam kezd egyre hosszabbra duzzadni a nem működő funkciók listája. :(
    Azt hittem korábban, hogy csak a gyári rom miatt, de most CM-en meg mások nem mennek.

• Teasüti

nagyúr

válasz air #666 üzenetére

Talán vmi Android bug lehet a rom-odban, mivel Tasker-nek tök mindegy mi kapcsolja le a képernyőt. Egyszerűen csak a tényt figyeli, h éppen lekapcsolták (event), vagy le van kapcsolva (state). Nálam pl ebből nem csinál problémát, van egy state alapú profilom, eddig minden esetben kapcsolt.

(#665) supercharley
    Az aktív profil annyit tesz, minden feltétel (context) adott a lefutásához. Ilyenkor zölden kiemeli a főképernyőn az aktív profilokat a program.
    "Aktív" nem egyenlő "bekapcsolt".

Illetve az Event context-el rendelkezők csak egy pillanatra aktivizálódnak, azt lesheted az értesítési sávon! ;)

Üdv amúgy köreinkben! :)

(#669) Oldman2
    Így van.

Idézek a kézikönyből:
    Important: the check-mark does not mean the profile is active (will run its tasks), it means that the profile can become active if its conditions are met.

Mindenki: tessék olvasgatni a kézikönyvet, ha komolyan érdekel a program! Így a topik sem hígul felesleges kérdésekkel és ti is hamarabb elsajátítjátok a használatot.
    Én háromszor rágtam át magam rajta az elején, mire belejöttem. Azóta is vissza-visszanyúlok hozzá, ha kell vmi. :K

Új hozzászólás Aktív témák