Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Talán vmi Android bug lehet a rom-odban, mivel Tasker-nek tök mindegy mi kapcsolja le a képernyőt. Egyszerűen csak a tényt figyeli, h éppen lekapcsolták (event), vagy le van kapcsolva (state). Nálam pl ebből nem csinál problémát, van egy state alapú profilom, eddig minden esetben kapcsolt.
(#665) supercharley
Az aktív profil annyit tesz, minden feltétel (context) adott a lefutásához. Ilyenkor zölden kiemeli a főképernyőn az aktív profilokat a program.
"Aktív" nem egyenlő "bekapcsolt".Illetve az Event context-el rendelkezők csak egy pillanatra aktivizálódnak, azt lesheted az értesítési sávon!

Üdv amúgy köreinkben!

(#669) Oldman2
Így van.Idézek a kézikönyből:
Important: the check-mark does not mean the profile is active (will run its tasks), it means that the profile can become active if its conditions are met.Mindenki: tessék olvasgatni a kézikönyvet, ha komolyan érdekel a program! Így a topik sem hígul felesleges kérdésekkel és ti is hamarabb elsajátítjátok a használatot.
Én háromszor rágtam át magam rajta az elején, mire belejöttem. Azóta is vissza-visszanyúlok hozzá, ha kell vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Fejhallgatós találkozó
- Google Pixel topik
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest