Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

2 másik Tasker szerű programmal(Actions, meg egy másik) is próbáltam kapcsoltatni a kihangosítást, de azokkal sem megy. Meg próbáltam még kifejezetten a kihangosítót kapcsolgató programokat is, amik a telefon közelségérzékelőjétől függően kapcsolgattak. Ezekkel sem ment. Illetve erős a gyanúm hogy mégiscsak tudta kapcsolja mindegyik program a kihangosítást, csak a tárcsázó nem hagyja meg a beállítást, hanem amikor elindul akkor alapból off-ra teszi. Mivel az én általam használt programok előbb állítják on-ra, így sajna mindig a tárcsázó alapértelmezése lesz érvényben. A tárcsázóban egyébként van egy gomb, amivel manuálisan be lehet kapcsolni a kihangosítást, de ez csak az adott hívás erejéig marad érvényben, és ugye pont ezt a manualitást szeretném elkerülni, ha autóban használom a telefont.

Nálam sosem csinált gondot a tárcsázó, sőt! Tasker előtt Profile Scheduler-t használtam, ahol a hangszórót is folyamatosan bekapcsolva hagytam eleinte és rom hibának tituláltam a jelenséget, hogy rögtön hangszóróra teszi a hívásokat. :D
    Pár rom-mal és sok idővel később jöttem csak rá, hogy ilyen beállítás is van a programban (amin könnyelműen csak átugrottam). Szóval nem, a tárcsázó nem szól bele a dologba és pláne nem reset-eli a beállítást híváskor.

Nem tudom nálad mi lehet, de az általános jelenség, hogy nem működik minden egyes funkció egytől egyig minden egyes készüléken. :( És nem a Tasker hibájából többnyire.
    Főleg mivel más programok is csődöt mondtak, ez elég egyértelművé teszi.

Új hozzászólás Aktív témák