- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Wazze mekkora állat vagyok.

Pár órája azon túráztattam magam, h összerakjak egy task-ot, ami összeveti az aktuális időt az éjjeli mód végével (%NightEnd, aki esetleg megnézte mit raktam fel és olvasta, h miért nem működött akkor még) és ciklusban csinálja ezt először óránként ellenőrizve, majd az idő közeledtével egyre gyakrabban (akku kímélés miatt nem akartam egységesen gyakran ellenőrizni). A cél ugye a "profil vége" változó idő paraméterrel. (Automata ébresztő előtt 5 perccel lépjen ki az offline módból)
Erre most hogy végeztem vele, leteszteltem és működik is, erre nem eszembe jut egy faék egyszerűségű megoldás?!?
Wait %left.
Ahol %left az az idő percekben, ami a task elindításakor volt aktuális %TIME és a %NightEnd közti különbség.Már csak le kell tesztelnem/ki kell derítenem, h deep sleep közben is fut-e a wait parancs, illetve az éppen futó task megszakad-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi