Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
A profil meg a Tasker kapcsolgatása valahogy nem nagyon akart segíteni a dolgon, úgyhogy végül töröltem, és létrehoztam egy újat, így már működik. Köszönöm a választ.

Azt nem tudom egyébként sehogy kideríteni, hogy a Cell Near-ben kiválasztott adótornyok hol vannak, és legalább közelítőlegesen mekkora a hatótávjuk? Csak hogy ha elmegyek itthonról, akkor mekkora távolság múlva számíthatok rá, hogy lefut a hozzárendelt feladat. Konkrét a telefon néma módba rakása. Jó lenne azért nagyjából tudni.

Illetve egy másik kérdés, hogy megcsináltam most ezt a cella alapú otthonról elmenős némítós profilt, ami a media hangot is leveszi.
Viszont csináltam egy olyat is, hogy ha bekapcsolom a Navit, akkot maxolja a media hangot.
Na most ez utóbbi meg is történt mikor elindítottam itthon, csak amint távolabb értem a kocsival életbe lépett a némítós profil és levette a media hangot. Pedig direkt ennek elkerülése végett a navis profilnak az alap 5-ös szintről 6-osra emeltem a prioritását a tulajdonságaiba. Akkor ez most mégse erre való?
Vagy hogy tudom beállítani, hogy melyik legyen az erősebb profil? Ilyen bonyolult egymásba ágyazgatások, meg extra profilok létrehozása nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest