Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
A profil meg a Tasker kapcsolgatása valahogy nem nagyon akart segíteni a dolgon, úgyhogy végül töröltem, és létrehoztam egy újat, így már működik. Köszönöm a választ.

Azt nem tudom egyébként sehogy kideríteni, hogy a Cell Near-ben kiválasztott adótornyok hol vannak, és legalább közelítőlegesen mekkora a hatótávjuk? Csak hogy ha elmegyek itthonról, akkor mekkora távolság múlva számíthatok rá, hogy lefut a hozzárendelt feladat. Konkrét a telefon néma módba rakása. Jó lenne azért nagyjából tudni.

Illetve egy másik kérdés, hogy megcsináltam most ezt a cella alapú otthonról elmenős némítós profilt, ami a media hangot is leveszi.
Viszont csináltam egy olyat is, hogy ha bekapcsolom a Navit, akkot maxolja a media hangot.
Na most ez utóbbi meg is történt mikor elindítottam itthon, csak amint távolabb értem a kocsival életbe lépett a némítós profil és levette a media hangot. Pedig direkt ennek elkerülése végett a navis profilnak az alap 5-ös szintről 6-osra emeltem a prioritását a tulajdonságaiba. Akkor ez most mégse erre való?
Vagy hogy tudom beállítani, hogy melyik legyen az erősebb profil? Ilyen bonyolult egymásba ágyazgatások, meg extra profilok létrehozása nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs