Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LordRajZoL

aktív tag

válasz atillaahun #287 üzenetére

Open Signal Maps

Sajnos Vodafonnál 3g nem müködik csak edge
    Gps pozicio alapján berajzolja az aktiv tornyokat.
    Egyébként rásegitettem a Cell Near profilra plusz feltétellel, pl wifi, vagy és villanyra kötve

• Teasüti

nagyúr

válasz atillaahun #287 üzenetére

A prioritás csak arra szolgál, hogy ha párhuzamosan fut kettő vagy több Task, akkor melyiket futtassa elsőként.
    Az, hogy melyik Profil legyen "erősebb", annak a prioritáshoz vajmi kevés köze van.
    Ezt bizony programozós trükkökkel kell megoldani.

Pl kézenfekvőnek tűnik két egymásnak ellentmondó Profil esetén az "erősebbnél" berakni egy olyan parancsot, ami kikapcsolja a másikat, majd deaktiváció esetén visszakapcsolja.
    Én is előszeretettel alkalmazom ezt, mivel így még erőforrást is lehet spórolni.

Tehát esetedben a navis profil Enter Task-jába rakj be egy olyat, hogy kapcsolja ki cell near-es profilt, majd Exit Task-ba meg, hogy kapcsolja be újra.

VAGY ha csak a média hangerő parancsot akarod megakadályozni a cell near profilodban (mert amúgy navigálás közben is le akarod némítani - vagyis azt akarod, hogy a másik profil is lefusson -, akkor csak ki kell szelektálni azokat a parancsokat, amik interferálnak egymással.
    Pl a "gyengébb" profilban a média hangerő parancsához hozzáadsz egy feltételt, hogy csak akkor hajtsa végre, ha nem aktív a navis profil.
    If %PACTIVE !~ *navi profil neve*

szerk: adótornyok helyzetét telefonnal ugyan be nem méred. :)
    Talán neten van vmi hasonló szolgáltatás, ami térképre helyezi őket, de mintha már én is túl estem volna ezen a kérdésen. Nem lehet tudni a hatótávolságokat. Kísérlet és tapasztalat.
    Ezen csak annyit lehet segíteni, hogy Cell Near mellé használsz másik, pontosabb helyzetmeghatározást is, ha nem felel meg neked így, ahogy van.

Új hozzászólás Aktív témák