- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Üdv!
A következőt szeretném Taskerben megvalósítani:
Reggel és este gyógyszert kell szednem. Google Calendar-ban be is állítottam, hogy reggel 7:00-kor és este 20:00-kor kapjak egy értesítőt. Ez nekem nem tetszik mivel más eseményekkel csoportosítja az értesítőt az android és együtt tudom csak őket kinyomni, figyelmeztetés is csak egyszer történik aztán vége.Először az jutott eszembe, hogy a Naptár eseményből Feladatot(Task, Google Task) csinálok Gtask, Astrid, Wunderlist vagy valami ilyesmiben és akkor ha bevettem a gyógyszert kipipálom. Sajnos nem tudom, hogy lehet ezt megoldani kerestem, de nem találtam megoldást.
Most eszembe jutott az is hogy naptáreseményből generálok egy másik értesítést és az hangjelzést ad 5 percenként amíg ki nem nyomom.
Tud valaki segíteni? Jobban szeretnék Feladatot generálni mert akkor be lehetne ütemezni mást is. Esetleg más ötlete van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Battlefield 6
- Tesla topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asustor NAS
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- HP Victus 16-s0002nh 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest