Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#68686080 #10910 üzenetére
Oks, mindenképp szétszedem őket, bár a 400-as Seasonic-ot nagyon fájó szívvel, mert vagy 20 kábeéközegelőt kell elvágnom és majd újra feltennem.
Sebaj, inkább, mint hogy kigyullandjon a gépem.fero02: Értem. Én eddig a félvezetőket inkább sistergő hangon hallottam elpusztulni, legfeljebb apró pukkanás mellett, de azért odafigyelek minden alkatrészre.
Igen, szerintem is nagyon furcsa, hogy nem állt le semmi, és hogy se füst, se szag nem volt.
Felemrült bennem, hogy nem is a gépekből jött, de semmi más hangforrást nem tudtam elképzelni, ami ennyire közvetlenül tudott volna ilyen csattanós hangot kiadni, ennyire közel a gépekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silverstone RVZ02 ITX HÁZ
- Hűteni MIndig Kell! Jonsboo CR-2000GT am4-re is INGYÉ FOXPOST
- be quiet! DARK POWER 13 850W 80 PLUS TITANIUM - Garancia 2033.08.06.
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest