- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hm, lematricázzák, aztán első lépés, hogy szét kell szedni. Valaki ezt nagyon benézte vagy én nem értem teljesen a szituációt (még nem rendeltem sehonnan se összerakást, mindig megoldottam magam, kivéve persze ha alaplapot és processzort együtt vettem, mert arra mindig megkérem a boltost, hogy rakja össze). Namind1, a matricából hátrányod sztm nem lesz.
Az iPon dolgozói még mindig nem végezték el az Elme olvasás mester fokon képzést, ezért nem gondolom, hogy gondolniuk kellett volna bármire. Ha nem jelezted, hogy DVD olvasóval és egy merevlemezzel fogod még bővíteni a gépet és ehhez szeretnéd ha a kábelezést előkészítenék akkor persze, hogy nincs előkészítve.
Azt esetleg tudod, hogy kértél-e tesztelést is? (Csak azért kérdezem, mert most gyorsan ránéztem a gépösszerakó oldalukra, elnyomkodtam odáig, hogy a kosaramba kerüljön, de csak az összeszerelés látszik a listában, tesztelést nem láttam sehol (pedig én bekattintottam). Szóval így most nem látszik az eredeti hsz-edből)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest