Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doink
aktív tag
Ha valaki nevetni szeretne akkor nekem egy ilyen sorozatszám matrica miatt írtak hogy csak feltételes garanciával oldható meg:
kép
NFH-t meg is kérdeztem hogy ugye ez csak vicc, de még nem válaszoltak.Asus oldalán csak ennyit találtam a kizáráshoz:
- The serial number of the Product, components or accessories has been altered, cancelled or removed; -
ACE-
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
És?
-
#Morcosmedve
veterán
Alulról a negyedik. Tartozék az viszont tartozék.
-
ACE-
addikt
Az egér bill. combó nem jó példa, mert ott a fődarab mindkettő, az egér és a bill. is, viszon egy videókártyánál aligha lehet fődarab egy kábel, vagy egy átalakító, ha az nem szükséges a rendeltetésszerű használathoz... így véleményem szerint meg sem kell őrizni, az tartozék. Egyébként sem vonatkozik a garancia a tartozékokra, vagy az rövidebb. De ha tudsz jogszabályt, ami ennek ellentmond, akkor lássuk. Szerintem garanciális érvényesítésnél bőven elég a fődarab, ami meghibásodott. Dobozt sem szükséges megtartani.
-
04ahgy
nagyúr
Természetesen kell, csak nem mindenáron. Sajnálom, ha nem értetted. De olyat nem írtam, hogy ha nincs, az automatikus garancia érvénytelenítést jelentene. Kiforgatod a szavaimat.
Az a bolt rugalmasságára van bízva, hogy tartozékok nélkül milyen módon és sebességen kínál ügyintézést, ha egyáltalán kínál. Garanciába az eladott terméket kell vinni (ahogy a korábbi eset: egér + bill is jól bizonyítja, hogy így kérik), nem annak egy részét. A VGA-t tartozékokkal veszed, úgy egy termék.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Szerintem meg kell tartozék, hiszen a VGA az a tartozékaival került értékesítésre, egy termékként. Ergo garanciális ügyintézés is egy termékként történik, ráadásul a tartozékok megléte kellhet a rendeltetésszerű használathoz. Doboz, csomagolás valóban nem kell.
Ettől függetlenül jó eséllyel bizonyos tartozékok hiányában is lebonyolítható a garanciális ügyintézés, de olyat, hogy nem kell tartozék, felelőtlenség kijelenteni.
HGyu
-
Laci2277
senior tag
Sziasztok!
Van egy videókártyám ami garis az Iponhoz még pár hónapot, de nincs hozzá se doboz, se tartozék. A kérdésem, hogy így is él még a garancia?
Amúgy nincs semmi baja, a hátoldalán lévő matricák is megvannak, de jó lenne tudni.
Köszi.

-
Shad0w
senior tag
Semmin nem változtat. Az iPont szivatják vele ha a teljes kereskedelmi láncon keresztül küldi vissza a kártyát.
De ha már így összeharvekodtál Markus-szal akkor kérd ki a véleményét az official site-ról is EVGA warranty terms
-
ACE-
addikt
Na, a történethez még egy dolog hozzá tartozik. Amikor megvettem a kártyát, regisztráltam az EVGA Honlapján... így volt még egy bizonyítékom, ami lehetetlenné tette a trükközést. Feltehetően ezt értékelte az EVGA, és kérdésemre válaszolta az alábbit:
Answered By Markus K (1/21/2011 1:10:31 AM): Hello,
I would suggest you remove the sticker and put it to your documents. It won´t influence your guarantee. If we have to handle an RMA you make an copy of the sticker.
Regards,
Markus -
Shad0w
senior tag
Komolyan már. ACE- olvasd már el egyszer amit Repa leír, ha nem megy akkor mégegyszer, majd ess neki mégegyszer.
Próbálkoztak már sérült matricás kártyák gariztatásával, mindegyik visszajött. A gyártó közzé teszi mit NEM fogad el. Ennek a te kártyád tökéletesen megfelelt. Neked megmondták, hogy nem fog menni, mert van belőle tapasztalatuk. Spóroltak neked 1-2 hónapot amíg végigjárja a láncot és elutasítják a garanciát.
Majd felkerested közvetlen a gyártót és valamiért - kitudja miért - veled kivételt tettek és kaptál másikat. Törődj bele sztm.
-
ACE-
addikt
válasz
HUN]Repa
üzenetére
#5981 "Az ilyen kókányolást a gyáriszámmal sem most, sem a jövőben nem toleráljuk."
Tudod, van olyan hogy kivétel. Előfordul olyan is, hogy egy autó gyári hibáját visszahívással javítják. Ezt az EVGA néhány szarul ráragasztott matrica miatt nem tette meg, ehelyett kérdezés nélkül cserélte a rossz kártyát, pedig az SN matrica akkor már a számlára volt ragasztva. De értem én, "kókányolással" nem érdemes foglalkoznotok, már csak azért nem mert még véletlenül sem feltételeztétek, hogy a fogyasztó igazat mond, eldöntöttétek magatokban hogy ez kókányolás, és nyasgem.
Informatikai kereskedelemmel foglalkozó cég vesz nálatok egy az üzletébe egy számítógépet, amin számláz, ha az pl. másnap meghibásodik, akkor vesz egy újat mert rá nem vonatkozik a jótállás/szavatosság? Most ez az állítások komoly, vagy én értettem félre valamit?
Nem tudom miért kell ezt a szar matricát túlmisztifikálni. Az a szaros matrica ahogy látod 1-2 mm-es részen ér össze. A szakadáson is látszik hogy a papír szétmállott azon a részen. Gondolom ugyanígy mállott le az a vonalkódos rész is. Az, hogy azt mondom feltehetően azt jelenti, hogy nem emlékszem, nem tulajdonítottam neki jelentőséget meg bíztam is benne hogy nem lesz a kártyának baja (még sosem ment tönkre nálam videokártya). Arra tuti emlékszem hogy próbáltam visszanyomogatni a kártyára de nem ragadt vissza, akkor még egyben volt, és a visszanyomogatásnál szakadhatott el, látszik is hogy a papír szinte kettévált a szakadási részen. Persze attól nem szakad a papír hogy fel van ragasztva az egyik fele egy 3-4 mm magas csavarra, a másik meg a nyákból kilógó alkatrészekre... Te olvasod is amit írsz? Mi vagy Te valami megmondó bizonyító ember amit nem Te feltételezel az meg sem történhet?
Az MSI-vel hogyan oldódtak meg a hasonló problémák?
-
h1mpi
félisten
Ezt szerintem minden évben elkezditek egyszer....

-
HUN]Repa
aktív tag
Számla szavatossághoz, jótállási jegy jótálláshoz, a kettő nem csereszabatos, a szavatossági és a jótállási ügyintézés között van különbség, nézz utána. Arra tudok reagálni, amit leírsz, nem arra amit gondolsz...
Csak elméletben: ha egy másik gyáriszámú terméket hozol vissza számlával, én akkor miért nem mondhatom, hogy nem ezt adtam el? A jótállási jegy bemutatásának hiánya nem egyezik annak el nem készítésével, az pedig nálunk is meglehet, nem?
Szerintem nem állítottuk, hogy csaltál. A gyártó megadta hogy mik a garancia alól kizáró okok, ez alapján a kártyád nem garanciális. A termék beszállítójával már megpróbáltunk hasonlót és pedig nem vett át jobb állapotban lévőt sem, felesleges körök lettek volna.
Informatikai kereskedelemmel foglalkozó cég nem fogyasztó, így a fogyasztókra vonatkozó jogszabályokra nem hivatkozhat (legalábbis nincs értelme) akárkinek a részére vásárol.
"Mint mondtam a szakadás feltehetően akkor történt, amikor észleltem hogy levált, próbáltam visszanyomogatni a helyére, de mivel nem volt ragasztási felület, amihez odaragadjon, feltehetően akkor szakadhatott el." - Feltehetően? Nem voltál ott, hogy feltételezni kell? Jelzem a háromszög alakú biztonsági darab hiányáról okáról még mindig nem írtál... Ha az enyém lett volna én biztosan óvatosan állok hozzá, attól meg nem szakad a papír (meg attól sem szokott, ha visszanyomkodom a felületre. Ahhoz valami durvább behatás kell.
"A Disztribútor indítson polgári pert a gyártó ellen, hogy jogosulatlanul tagadja meg a garanciális cserét/javítást." - Melyik országban, milyen törvények alapján? Ugyan már

Nem tituláltalak semminek, egyszerűen az a helyzet, hogy nem garanciális a kártyád az állapota miatt. Sajnos az kevéssé számít, hogy jóhiszeműen, óvatlanságból történt, vagy sem.
Az, hogy mit tettünk VOLNA sok mindentől függ, de volt pár hasonló probléma MSI-vel és emlékeim szerint egy kivételével mind megoldódott. Viszont senki nem próbálkozott cellux-szal...
-
ACE-
addikt
válasz
HUN]Repa
üzenetére
Amikor nálatok voltam bemutattam a számlát és a garjegyet is, most csak az egyiket írtam a hsz.-ben, gondoltam evidens hogy a számlához van garjegy is. Nem mellékesen van róla állásfoglalás hogy nem kell mindkettőnek meglennie, elég az egyik ha abból a vásárlás azonosítható. Tehát ha trükközni szerettem volna egyszerűen visszaviszem a saját számlámat egy másik ugyanolyan számlán szereplő típusú kártyával (ugyanis ezt feltételezitek) amiről még véletlenül sem szedem le a matricát, így a gari érvényes. Na akkor mi lett volna az eljárás? Nem lett volna úgy egyszerűbb a dolgom?
De én nem trükköztem, visszavittem így, és elmondtam mi történt, még feltételes ügyintézésben sem vettétek át, megindokolva hogy bár elszakadt az azonosító, de ettől a kártya azonosítható, és hozzá csaphattátok volna még az EVGA (gyártó) által írt levelét. Ha a nagyker nem fogadja így el, legalább elmondhattátok volna hogy Ti mindent megtettetek... de így, csak a szarrágás ami látszik a hozzáállásotokból. Életemben nem csaltam egy számtech cuccommal sem, pedig megfordult pár alkatrész a kezemben 1997 óta, az első Intel P100-as procitól kezdve. Ez az amit nem fogtok fel, hogy hááát, előfordulhat hogy tényleg nem trükközött... Na ezt a feltételezést nem láttam soha egy hozzászólásban sem, és az ott lévő ügyintézők modorából sem.Ha abból indulunk ki hogy mindent lehet módosítani, akkor ennyi erővel legközelebb fogjátok rá az azonosító matricára azt is, hogy hamis, ahogyan az elnyíródott csavarokra is ráfogtátok.
Egy informatikai kereskedelemmel foglalkozó cég saját magának nem vehet alkatrészt? Akkor arra nincs gari? Vagy nem igazán értem...
Maradjunk annyiban hogy annak a matricának még a helyét sem nagyon tudod meghatározni, mivel a ráragasztásakor semmire nem ragadt oda, de nem akarom ismételgetni magam, párszor már leírtam, látom süket fülekre talált... Mint mondtam a szakadás feltehetően akkor történt, amikor észleltem hogy levált, próbáltam visszanyomogatni a helyére, de mivel nem volt ragasztási felület, amihez odaragadjon, feltehetően akkor szakadhatott el. Azonban a két darab tökéletesen egybe illik, és a sorozatszám leolvasható. Kíváncsi lennék Te mit csinálnál olyan helyzetben, ha egyszer csak észleled, hogy egy azonosító matricát csak egy csavar feje tart... A belső légáramlástól (ha úgy hagytam volna) tuti hogy egy idő után a csavar fejéről is leszakadt volna, és akkor tuti vagy bedarálja egy venti vagy ha nincs szerencsém ráragad valami olyan lapos felületre ahonnan már sosem szedem le...
A Disztribútor indítson polgári pert a gyártó ellen, hogy jogosulatlanul tagadja meg a garanciális cserét/javítást... Biztos nehéz, de a gazdasági élet már csak ilyen, a kockázatot vállalni kell.
De hagyjuk, Te csalónak titulálsz én meg tudom hogy sem nem szedtem szét a kártyát, se nem "trükköztem" a matricával...
Ja, de nem válaszoltál, ha a leszakadáskor szólok, vagy amikor látszik hogy levált, mit tettetek volna?
-
HUN]Repa
aktív tag
Nem tudom Te miről beszélsz
Itt van előttem nem egy garjegy, amin ott van a gyáriszám.
" ... #8965: "A kártya azonosítható, akár a beleégetett sorozatszám, akár a két címke összeillesztésével. Számlám van róla." - Számla VS garjegy... Szóval akkor ki is beszél miről?"Másrészről bármilyen progival kiolvasható a kártyából is ugyanezen gyáriszám" - Szerintem ebben az EVGA kártyában nincs ilyen. De cáfolj meg bátran. Ha lenne is, vajon mennyire kell hibásnak lennie, hogy még ki lehessen olvasni (Vajon, ha kiolvasni lehet, módosítani nem?)
"...mire föl került a jegyzőkönyvbe, hogy nem is minősülök fogyasztónak (miközben fingotok nincs hogy a termék mire lett használva)" - Ebben a kérdésben nincs összefüggés azzal, hogy mire használod, a lényeg, hogy kivel kötöttünk szerződést, azaz számla, vevő mező.
"valamint miért került az bele, hogy "nyírásnyomok" vannak a csavarokon?" - minden rendellenesség bekerül, ez az átvevő kolléga egyik feladata ugyanis.
"Ha tegyük fel, amikor elszakadt, visszaviszem nektek, hogy sorry, leszakadt, most mit csináljak? Mit mondtatok volna? Elmondom, ugyanazt mint amikor visszavittem. Bocsi, buktad, így jártál, már nem tudjuk megállapítani hogy ez az a kártya-e..."- Tehát egy hibás feltételezésre alapozol, (vagy mire egyébként?) ezért neked igazad van?
Nem egy és nem kettő ilyen kártyát eladtunk, de csak a tied volt ilyen gyönyörű állapotban. Köszi, hogy leírtad a hűtést. Azonban pusztán a hő hatására nem SZAKAD EL és LESZ HIÁNYOS a matrica, ebben egyet tudunk érteni?
"Másrészről az van írva, hogy nem szabad leszedni, megváltoztatni stb. (MI? STB??? HÉT feltétel volt ott nem kettő - #8965: "Látom Te mindig a lényeget csak annyiban fogod meg, amennyiben az a számotokra előnyös.")
"Namármost még egyszer mondom, én nem szedtem le, az magától vált le" - Szerintem egyrészt le nem vált, mert nincs egy darabban, de vajon magától szakadt ketté, továbbá a csavarnál is szakadt - meg le egy kis darab, tehát lett hiányos és celluxozódott össze? Itt a bibi...
Tekintsd meg az általad hivatkozott linken a fotót.
"Graphics Cards with modification to the serial number and/or factory identification labels whether removed (eltávolított - fele leszakadt valahogy- pipa), relocated (áthelyezett - hát nem igazán van a helyén sem - mondjuk pipa), falsified (nem),
defaced,damaged (megrongált, sérült - szerinted csak én ferdítek, de azzal kapcsolatban nem emlékszem, hogy nyilatkoztál, miért hiányzik a gyáriszámból egy biztonsági darab, ami egyébként akkor szakadna, ha a matricát eltávolítják? Világosan látszik, hogy az a kis háromszög le van tépődve - pipa és pipa), altered (megváltoztatott - cellux - pipa) or made illegible (olvashatatlanná tétel - hát a vonalkód elég mókás, de legyen nem)."" egyszerűen felismerte, hogy a matrica szarul van rajta, gondolom volt egy széria amire szarul ragasztották rá és ezt tudták jól, ezért egy percig sem hepciáskodtak." - de a garanciális feltételeik mégis azok, amiket linkeltem, nincs benne az, hogy kivéve a 8800GTS 320MB. Ez akkor mégis őket minősíti, vagy ezt minek nevezed?
Csak megemlítem, hogy nem egy esetben fordul elő, hogy a gyártók disztribútornak elutasítják - pedig ők vásárolnak mennyiséget, és a garancia is csak rájuk érvényes (külföldön így is lehet, és általában így is van) de a végfelhasználónak meg szó nélkül cserélik. Az is igaz, hogy a disztribútorok közül ezzel kapcsolatban még senki nem vette a fáradságot, hogy ezt letisztázza, úgyhogy ezzel kell együtt élnünk.
Ismét megkérdezem: Azt azért még elárulod, hogy ebből a "régóta űzik ezt az ipart"-ból nekünk milyen előnyünk származna szerinted? Tudod, #8956... Annyira kíváncsi vagyok...
-
pils00
tag
válasz
Sefneni
üzenetére
Én 2014 májusban vettem egy samsung S4 mini-t.
A készülék franciaországi régiókóddal volt ellátva, a samsung nem fogadta el a garancia hosszabbítást.
Mondjuk akkor még a 2év+2hó volt, ha jól emlékszem, nem az 1+1 év.A készülék azóta is tökéletesen üzemel.
Mondjuk ez a stikli, lehet hogy a "beszállító" hibája, nem az Ipon-é.

-
ACE-
addikt
válasz
HUN]Repa
üzenetére
Nem tudom Te miről beszélsz
Másrészről bármilyen progival kiolvasható a kártyából is ugyanezen gyáriszám.
Ha nem kell firtatnotok, hogy garanciális-e a termék, akkor mire föl került a jegyzőkönyvbe, hogy nem is minősülök fogyasztónak (miközben fingotok nincs hogy a termék mire lett használva) valamint miért került az bele, hogy "nyírásnyomok" vannak a csavarokon? Ehh...
Ha tegyük fel, amikor elszakadt, visszaviszem nektek, hogy sorry, leszakadt, most mit csináljak? Mit mondtatok volna? Elmondom, ugyanazt mint amikor visszavittem. Bocsi, buktad, így jártál, már nem tudjuk megállapítani hogy ez az a kártya-e...
Ezért van a celluxozás, mert amikor elszakadt még félig egyben volt, és nem akartam hogy teljesen elszakadjon, de természetesen ahogy a gyári szám matrica, úgy a cellux sem ragadt oda a kártyához, így nem sokat értem vele... Egy szóval nem mondtam, hogy nem ragad a matrica, de ahhoz felület is kell, na és felület az nem volt, amihez ragadjon. Nem tudom láttad-e a képet a matrica felragasztási helyéről. Egy csavarra ragasztották az egyik végét, ami kb. 2-3 mm-re feljebb lóg az egész laptól, a többi ragasztási felületen sem műanyag nyáklap van, hanem tele volt tizedmilliméter nagyságú apró alkatrészekkel, amire a kis felületből kifolyólag nem ragad rá a matrica.
Kíváncsi vagyok hogyan hűtesz egy olyan felületet megfelelően hidegre (a ragasztóanyag leválását megelőzendő) ami a videókártya processzormagjától kb. 1-2 cm-re van... Feltehetően ha megfelelően olyan felületre lett volna ragasztva a matrica, amire tud is ragadni (pl. alkatrészmentes nyák felületére) akkor nem lett volna ilyen gond, magas hő hatására sem vált volna le. Egyébként meg felül a táp, alul pedig egy másik 12 cm-es venti fújja ki a levegőt, a ház elején pedig szintén van egy kisebb venti, ami befele szívja a levegőt, így a házban "huzat" van. Remélem most nem az jön hogy miért nem vettem vizes hűtést...
Mindenesetre, a szarul ráragasztott azonosító matrica miatti kárt nem nekem kell viselni, és ezt a gyártó is felfogta, ezért cserélte.
Ez is csak a Te ferdítésed, szó sem volt arról, hogy a gyártó "mázlim" hatására cserélte volna, egyszerűen felismerte, hogy a matrica szarul van rajta, gondolom volt egy széria amire szarul ragasztották rá és ezt tudták jól, ezért egy percig sem hepciáskodtak.Másrészről az van írva, hogy nem szabad leszedni, megváltoztatni stb. Namármost még egyszer mondom, én nem szedtem le, az magától vált le!
-
HUN]Repa
aktív tag
A kártyádon az egyedi azonosítót tartalmazó matrica volt hiányos és sérült valamint ragasztott (nevezheted zárjegynek, garjegynek, mindegy) amely egy csavart is takar.
A szériaszám azonosítja a kártyát, ami a matricán van. "Beleégetve"? Mibe? Nem értem miről beszélsz... A számlán egyrészt nincs gyáriszám, másrészt az nem azonosít terméket, max azt igazolja, hogy vásároltál egy OLYAN terméket. A szériaszám sérülése igenis probléma, mert nem a gyártmányt és a modellt kell azonosítsa, hanem a konkrét eladott kártyát - ezzel többek között a magyarországi forgalomba hozót, azaz jogilag a gyártót - ha a legcsekélyebb gyanú is fennáll, hogy azt eltávolítják (netán másik kártyára teszik - ettől még nem annak az azonosítója, hiába van számla is hozzá) akkor igenis gond van.
Nem tudtál elfogadható magyarázattal szolgálni a szériaszám állapotára, és hiányosságaira valamint az igen ötletes celluxos javítási kísérletre. Vajon miért nem jelezted a problémát, miközben számodra ismert volt a gyáriszám sérülésekkel kapcsolatos hozzáállásunk, mielőtt ragasztgatni kezded - szerinted "fogást" KELLETT rajtad KERESNI? - miért kellett volna, amennyiben nekünk is garanciális a termék?
Ennyi a történet, nem kell firtatnunk/bizonyítanunk, hogy le lett-e szerelve/cserélve a hűtő, egyszerűen azt mondhatjuk, hogy ez nem az eladott kártya, ezen pedig nem segít az, hogy összeilleszted a leszakadt darabot, onnantól a bizonyítási kényszer nem nálunk van.
Nem tudom a gyártó által kiadott, annak honlapján található gyáriszámmal kapcsolatos feltételei miért tűnnek neked általunk mondvacsinált oknak, de azt igen, hogy nekik nem szükséges semmit bizonyítani, lévén arrafelé nem a magyar fogyasztóvédelmi jogszabályok érvényesek - bár ha nem voltál fogyasztó akkor rád sem - szóval a véleményem továbbra is az, hogy mázlid volt és örülj, hogy elfogadták/cserélték.
Tanulság: gyáriszámra vigyázni, ha gond adódott ELŐBB kérdezni.
Nem egy kártyát láttunk/látunk ugyanattól a gyártótól, de a többi nem volt ilyen állapotban. A matrica teljes felülete ragad egyébként. Amennyiben a hőmérsékletet a gépházban az előírtaknak megfelelően tartod, vajon kiszárad-e az a matrica?Azt azért még elárulod, hogy ebből a "régóta űzik ezt az ipart"-ból nekünk milyen előnyünk származna szerinted?
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes az iPon-ról telefont rendelni? Ezalatt az érdekel hogy a Samsung pl elfogadja-e a termékregisztrációkor a 2.évi garanciát.Előre is köszönöm a választ!

-
ACE-
addikt
válasz
RizzA87
üzenetére
Ebben most nincs igazad, mert a linkelt hozzászólásban az látszik, hogy a csomag sérülésmentes volt. Kibontották, és belülről sem látszódott a termék csomagolásán belül olyan "sérülés", ami arra utalna, hogy az a csomagolásban tört el, így "Ők" kizárták hogy a csomagolásban tört volna el. Nem azt írták hogy nem volt eltörve.
Magyarul ha csomagoláson belül nem látszik, hogy hogyan törhetett el, akkor számukra kizárható a törés (a csomagolásban). Ennek ellenére persze attól függetlenül hogy Ők kizárják, ez csak feltételezés marad, hiszen egy olyan gyenge vacak simán el tud törni úgy is a csomagolásban, hogy a csomagoláson nem látszik a törés, csak Ők ezzel az eshetőséggel nem számolnak. Sőt azzal sem, hogy a billentyűzet törésének semmi köze az egér hibájához...
-
RizzA87
újonc
válasz
HUN]Repa
üzenetére
Hogy mit kell látni azon a linken? Elsősorban azt, hogy a legelső e-mail, amit tőletek kaptam, az, hogy el volt törve a billentyűzet támasztója és emiatt lényegesen meghosszabbodik a csere,ha egyáltalán cserélik, mert a gyártó joindulatán múlik! Maga a kép! Amire ti hivatkoztatok az az, hogy ott van a billentyűzet és mellette, a törött támasztó! Később, mint a hozzászólásban is látszik, nem találtatok semmi törött alkatrészt a csomagban, tehát tuti nem szállítás közben törött el. FŐleg, hogy 4 kamera veszi. Akkor most mi van?
-
subaruwrc
félisten
Arról nem is beszélve hogy ha esetleg ti úgy is gondoljátok hogy hűtőt cseréltem a cuccon, pont amiatt nem lehet, mert éppen az egyik csavarra maradt ráragadva a matrica, ami épp azt bizonyította (ami ma már az Asus-okon a csavarfejragasztás) hogy abba nem lett csavarhúzó dugva, és sértetlen. Ez az általatok készített képeken is tökéletesen látszik.
Azt a matricát kikerülni egy betanított majomnak is nagyjából 3 percbe kerül.
-
ACE-
addikt
válasz
HUN]Repa
üzenetére
Látom Te mindig a lényeget csak annyiban fogod meg, amennyiben az a számotokra előnyös. Az, hogy mondvacsinált indokokat találtatok még ki az eltépődött garjegy mellé, az nem számít. Ahogy az sem, hogy a címkét nem Ti raktátok rá, és annak megsérülése max. azt eredményezi, hogy tudtok arra hivatkozni, hogy a zárjegy sérült, ezért fennáll a lehetősége, hogy belenyúltak a rendszerbe. Ezért is hivatkoztatok utána már arra, hogy nem is minősülök fogyasztónak, és arra, hogy el van nyíródva a csavar feje...
A kártya azonosítható, akár a beleégetett sorozatszám, akár a két címke összeillesztésével. Számlám van róla. Éppen ezt felismerve az EVGA értelmes lévén elfogadta hogy a garancia érvényes.Az, hogy Ti egy szerződésben azt kötitek ki, hogy amennyiben a zárjegy sérül, a garancia érvényét veszti, a magyar jogszabályok szerint olyan mintha ott sem lenne. Ugyanis max. akkor vesztheti érvényét a garancia, amennyiben Te bizonyítod, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat következménye. Ez kb. olyan mintha azt írnád a szerződésbe hogy a garancia a termék átvételével érvényét veszti.
Max. annyit jelent, hogy hivatkozhatsz rá, hogy amiatt van a hiba, hogy pl. cseréltek rajta hűtőt, vagy szétszerelték, és egyedileg javították. De ezt nem nekem kell bizonyítani hanem neked.
Arról nem is beszélve hogy ha esetleg ti úgy is gondoljátok hogy hűtőt cseréltem a cuccon, pont amiatt nem lehet, mert éppen az egyik csavarra maradt ráragadva a matrica, ami épp azt bizonyította (ami ma már az Asus-okon a csavarfejragasztás) hogy abba nem lett csavarhúzó dugva, és sértetlen. Ez az általatok készített képeken is tökéletesen látszik.Szóval értelmes ember a fentieket mérlegelve szépen rájött volna hogy igazam van és megoldotta volna a cserét. Persze biztos jobban jártam volna úgy, hiszen ha visszakapom az árát sokkal jobb kártyát vehettem volna. (Gondolom ez is a gyanúsításotok alapja, hogy akinek olyan kártyája megy tönkre, ami ma már a felét éri, akkor az tuti hogy valamit ügyködött és azért romlott el a kártya, és keressünk rajta fogást)
Mind1, a lényeg hogy nálam ugyanúgy csomagbontás videó van, utána meg fényképezés, így kizárom a következő hasonló esetet...Ja és nem utolsó sorban még egyszer megjegyezném, hogy a matrica egy csavar fejére volt ráragasztva, a matrica ragasztási felületének kb 1/40-ed része volt sima felülethez ragadva. Így nem csoda hogy hő hatására levált a kártyáról. Véleményed szerint akkor is érvényét vesztette volna a gari, ha hő hatására egyszerűen leválik a kártyáról és pl. ráesik az alatta lévő hangkártyára...
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
"Mikor közöltem h marhára semmi közze a PCI-exp. foglalatnak a memória foglalathoz akkor náluk hirtelen tökéletesen működött az alaplap." - Tehát, ha ezt nem közlöd, akkor más lett volna a bevizsgálás eredménye? Milyen hibát adtál meg? Emlékeim szerint az egyik RAM csatorna egyáltalán nem kezel RAMokat, mindkét csatornával pedig nem a helyes memóriaméretet jelzi. Többféle memóriával próbáltuk a hibásnak mondott RAM csatornát és működött. Fotók készülte. Akkor mit kellett volna pontosan tennünk még? A processzorban van-e a memóriavezérlő?
"És a slussz poén az, hogy nem is járt sose VGA az alaplapban mert az APU-ról ment a kép mindig..." ne haragudj nem látom az összefüggést. Pöckölt letörni nem csak (VGA) kártyával lehet.
Mellesleg nem dereng, hogy a te ügyintézésed a sérülés miatt garanciavesztesként lezártuk volna, vagy rosszul emlékszem? Akkor meg hogy jön ide az, hogy a sérülésnek köze van a hibához?
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az új bolt amit választasz mit fog kezdeni egy hasonlóan sérült alaplappal...
Amennyiben szeretnéd, a fotókat ide is belinkeljük. -
HUN]Repa
aktív tag
Nem látom az összefüggést, a billentyűzet (és az alaplap) egyedi azonosítója (gyáriszáma) nem volt eltépve, nem volt hiányos és ragasztószalaggal sem volt a letépett rész visszaragasztva. Ha így lett volna másképp folyik le az ügyintézés.
Azt elárulod, hogy ebből a "régóta űzik ezt az ipart"-ból nekünk milyen előnyünk származna szerinted? Vagy csak baromira ráérünk és szeretünk vitatkozni, amellett, hogy az átvételt kamera rögzíti?
Mivel sűrűn felemlegeted az esetedet, belinkelem az EVGA hivatalos álláspontját a sérült egyedi azonosítóval kapcsolatban:"Graphics Cards with modification to the serial number and/or factory identification labels whether removed, relocated, falsified, defaced, damaged, altered or made illegible."
http://www.evga.com/support/warranty/graphics-cards/Szerintem maradjunk abban hogy méltányosak voltak veled és örülj, hogy megoldották a problémát, de hogy következetesek nem voltak az látszik.
Szerk: Linkesítettem a linket.
[ Módosította: 04ahgy ]
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
RizzA87
üzenetére
Pontosan mit is kellene látni azon a linken? A csomag sérülésmentes volt. Nem a termék benne, hanem a csomagolása. Az átvételt kamera rögzíti onnan, hogy a futár behozza a csomagot. A bill és az egér volt a termék, amit vásároltál, tehát a kettő együtt, tehát ügyintézni is így kell. A beszállító jóváírta a vételárat. Ekkor adtad le (2016-06-22), ekkor zártuk le az ügyet, (2016-08-01) ez közel sem két hónap.
-
ACE-
addikt
válasz
Seangaijin
üzenetére
Azt tanácsolom hogy a postára feladás előtt csinálj róla fényképeket, hogy sértetlen...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Seangaijin
üzenetére
Sérült termékre alapból csak feltételes garancia van,az egy dolog hogy az állítólagos hibához nem volt köze.Sehol nem mutat jól egy erőből letört pcie lefogató pöcök vagy egy összekarcolt nyák,nem tudom ezen mit kell felháborodni.
-
RizzA87
újonc
Én nem is mondanék többet semmit erről az esetről! Itt a link legyetek ti is tanúja az egésznek, az utolsó 2 hsz-t érdemes elolvasni a részükről. https://ipon.hu/forum/hozzaszolasok/8885/garancia_olvasd_el_az_1_hsz-t/oldal_27#comment813864.
Most ott tartunk, hogy a pénzügyes emberkéknek átadadták az ügyet és utalják vissza a pénzt, mert a pénzvisszafizetést választottam. Remélem a héten megérkezik és lezárhatjuk ezt a rémálmot
Szerk: Linkesítettem a linket.
[ Módosította: 04ahgy ]
-
ACE-
addikt
válasz
Seangaijin
üzenetére
Itt az én esetem: [link]
Már régóta űzik ezt az ipart...
Érdemes elolvasni a hsz.-re érkezett válaszokat is, szánalmas... -
Seangaijin
senior tag
Az én esetem majdnem ugyan ilyen volt. PCI-express foglaltról lepattant a kis műanyag lefogató pöcög a csati végén. Rögtön b@sztak rá egy nagyot... RAM slot hibával küldtem el. Mikor közöltem h marhára semmi közze a PCI-exp. foglalatnak a memória foglalathoz akkor náluk hirtelen tökéletesen működött az alaplap. Itt fogadtam meg, hogy soha többé semmit tőlük. És a slussz poén az, hogy nem is járt sose VGA az alaplapban mert az APU-ról ment a kép mindig...
-
ACE-
addikt
Hát a billentyűzeten lévő törés akárhogy is keletkezhetett (nem feltétlen ütéstől), akár lehetett anyaghiba is, ami nem bírta az egyszerű könnyű kéz terhelését... ezt a szerviznek kell bizonyítania. Mindenesetre ez semmiképpen sem az egér hibáját okozhatta, az ettől teljesen elkülönül, így aligha lehet a billentyűzet törését (ami még a billentyűzet hibáját sem okozta) az egér hibájának kikiáltani...
-
RizzA87
újonc
Igen, megértem az ő álláspontjukat is, mindenesetre nagyon nehéz ügy! Főleg amiatt, mert az igazságérzetemnek ilyenkor borzasztóan fáj! Soha nem vertem semmilyen perifériámat sem, nem az a tipus vagyok. Sajnos úgy néz ki akkor megvárhatom azt a hosszú időt, míg majd azt mondják, hogy bocsi nem cseréljük stb és visszaküldik a rossz egeret meg a törött bill-t. Szomorú, hogy ez történik-megtörténhetett, mert utólag bizonygatni nekem is, nekik is necces! Bízom a karmában, hogy majd utólag kiderül valahogy, hogy a futár bebaszta a kocsiba, vagy bármi. Nem gondoltam volna, hogy 2 hét után rendeltetés szerű használat mellett tönkremegy az egér, azt meg pláne nem, hogy a billentyűzet miatt szopok majd ekkorát.
-
bul07
nagyúr
És szerinted egy billentyűzeten lévő törés az rendeltetés szerű használat közben keletkezhet, vagy attól hogy verve van, és ha szettbe van akkor egybe kell nézni, mert külön nem lehet csak ezt vagy csak azt cserélni
(amúgy a példád hibás, mert a távirányító egy kiegészítő, nem külön termék, mint telefonál a töltő)És persze már nem az adott ügyre vonatkozik
Én is vertem már rá akkorát hogy elrepült egy két gomb
, és persze régen az egeret se kíméltem pedig nem egy kér ezer forintosak voltakMost Microsoft 3TJ-00014 Comfort Curve billentyűzetet használok, de már ez is kapott majdnem mert kezdenek akadni a gombjai, játék közben igen zavaró, persze én nem sajnálnám akár szétverni se mert 1000Ft-ért vettem(azóta is sajnálom hogy nem vettem vagy 3-at belőle)
Na de mindegy
-
ACE-
addikt
Igazából itt az a gond, hogy garanciális hibánál ha megtagadják a javítást, akkor nekik kell bizonyítani, hogy a hiba a rendeltetésellenes használat következménye, azt meg aligha tudják... Az teljesen mind1, hogy mi volt még a csomagban, és az sérült-e. Ha a TV beszarik, de a távirányítóról pl. le van törve az elem tartó fedél, elég durva lenne ha nem lehetne érvényesíteni emiatt a garit.
-
bul07
nagyúr
Gondolom mielőtt hozzányúlnak szemlevételezik az égszett külső behatásokat keresve, és mivel törött volt a tartója(gondolom ez a lába lehet amin támaszkodik) így már nem is kezdték meg a garanciális vizsgálatot mivel a kettő együtt egy egész
De ez csak az én gondolatmenetem
Amúgy nehéz ez, mert ha nem volt nyom a csomagoláson akkor nehezen lehet rábizonyítani a futárra
-
bul07
nagyúr
válasz
RizzA87
üzenetére
Mivel az egér meg a billentyűzet egy szettbe van így egybe kell vissza is küldeni, mert ha cserélik az egeret nem csak ez egeret cserélik hanem az egészet (mondjuk egy alaplapnál se csak a lapot kell visszaküldeni hanem minden kiegészítőjét is)
Törött billentyűzet had legyek ördög ügyvédje
Simán gondolhatják hogy azért nem akartad visszaküldeni csak noszogatásra mert eleve törött voltNem állítom hogy így volt de gondolhatják ezt
Ezért is érdemes videót készíteni csomagolás közben , mondjuk úgy hogy a monitoron kezdeni a email-el amin megvan rendelve a futár és akkor az már bizonyítja hogy friss felvétel
Amúgy miért nem kérted a munkahelyedre a futárt, csak kiengednek 5percre míg átadod
Gyártónak visszaküldeni sok idő főleg ha Ázsiába kell
(#8943) ForRedGlory
Sokban függ a hiba jelegétől, mert ha könnyű reprodukálni akkor hamar mehet, ha időszakos hiba akkor már sok időbe is telhet
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem volt már 2hónap, meg 1hét is.
-
ForRedGlory
félisten
Mennyi az Iponnál egy átlagos garanciális ügyintézési idő? Felhívtam őket, mert hogy a tápom megadta magát és azt mondta, hogy akár 3 hónap. Mi a rosseb?
Ok, ennyi nyilván nem lesz, de mik a tapasztalatok? 
Továbbá az létezik, hogy nem lehet leadni azt a nyomorult gariztatásra váró eszközt a Franci úton lévő üzletükben? Felfogtam, hogy a Tüzér utcán foglalkoznak garanciázással, de 18-ig vannak nyitva én meg általában dolgozom hétköznap és 20:00-ás Francia út bele is férne. Ezt mondták telefonban... vagy csak le akartak rázni, nehogy nekik kelljen logisztikázniuk?

-
Franklin
addikt
-
szente
addikt
Sziasztok!
Iponnak melyik futárszolgálat szállít? Mert melóhelyre akarom kérni a cuccot, de mivel egy alagsorban vagyunk, amelyik futárszolgálat nem jártas erre, nem biztos, hogy meg fog találni (Nincs kapucsengő, név stb, csak egy matrica az ajtón).
-
RizzA87
újonc
Sziasztok! Velem olyan dolog történt, hogy vásároltam egy Billentyűzet-egér combot! Megérkezett, rendeltetés szerűen használva volt, kb 2 hét után az egér felmondta a szolgálatot, nem mozgott se jobbra, se balra! A gombok működtek rajta, csak a cursor halt meg! Megkértem a futárszolgálatot, hogy Garis szervizelés lesz és tájékoztattak az ipontól, hogy a billentyűzetet is vissza kell küldenem! Nem értettem vele egyet, hiszen a billentyűzetemnek semmi baja nem volt, de 2-3 Emailben meggyőztek, hogy ez a protocoll stb! NOS A STORY LÉNYEGE ITT KEZDŐDIK! Felhívott 2 nap múlva a futár, hogy jött a cuccért, mondom telefonon, hogy ez szuper, de én dolgozok, 4 fele érek haza, akkor megfelel-e! Hát akkor már nem-jött a válasz, mert 4kor már nem tudja átvenni! Majd másnap! Elérkezett a másnap a futár felhívott, hogy itt van a cuccomért, de nem tudja hanyas csengőt kell neki megnyomni, ami azért fura, mert a kiszállításnál is ugyanaz volt megadva! Kissé ideges volt a futár, de átvette a csomagot a páromtól! (mert én akkor is dolgoztam) Miután hazaértem a melóból már kaptam az üzenetet, hogy valószínűleg nem tudják garancia alatt nekem ezt megjavítani mert a billentyűzet tartója (képpel alátámasztva) TÖRÖTT! Már éreztem, hogy ez nem lesz egyszerű játék, hiszen én nem is hivatkoztam rá, hogy baja van a billnek, sőt vissza sem akartam küldeni, mert, hogy annak semmi baja! Ekkor megkértem a kedves ügyintézőt, hogy beszéljék meg a futárral, mert gondolom(bár nem akarok vádaskodni) szállítás közben sérülhetett meg! Tájékoztattak, hogy ha én engedélyt adok, akkor ők ezt beküldik a gyártónak és a jóindulatukon múlik az, hogy kicserélik-e! Mégegyszer mondom, az egérről még szó sem esett, csak hogy a billentyűzet törött volt! 2hónapja azt sem tudom, hogy most pontosan mi van, mi lesz a dolog vége, csak hogy a gyártónál van a billentyűzet, amire akár 1 évet is várni kell! Lehet itt bármit is tenni? Normális ez a dolog egyáltalán, hogy egy billentyűzetet visszakéretnek velem aminek semmi baja, majd arra hivatkoznak, hogy nem lesz cserélve-javítva, mert a billentyűzet törött? Ez normális dolog? Nembeszélve arról, hogy majdnem minden üzenetemre más ember válaszolt! Lehet így ügyetintézni 2016-ban? Én felháborítónak tartom
-
matyi012345
őstag
Köszönöm a válaszokat.

-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Iponon mennyi ideig adhatom le a rendelést, ha még másnap átakarom venni?
-
Shad0w
senior tag
válasz
matyi012345
üzenetére
Nyugodtan megbonthatod a gépházat. Azért kerül rá matrica, hogyha sértetlen matricával kerül vissza a gép akkor nem kell vizsgálni, hogy szakszerütlenül lett-e összerakva (processzor foglalat sérül, memóriák fordítva berakva, stb.) és nem kérdéses, hogy ki baszta el ha mégis szerelési hiba van.
Természetesen megmarad minden garancia minden alkatrészre, ha megbontod. -
Jester01
veterán
válasz
matyi012345
üzenetére
Nem.
"Az általunk összeszerelt gépeken a matrica csak belső ellenőrzésre szolgál, semmilyen hátránnyal nem jár a felszakítása/eltávolítása." -
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Alkatrészenként összeválogatva vettem egy gépet az Iponnál és leragasztották a ház oldallapját. Ez azt jelenti, ha leveszem akkor buktam a garit? A garilevélen termékenként van feltűntetve a gariidő a termékekre. Most ha bővíteni, tisztítani akarom a gépet akkor be kell vinnem? Egyébként a matrica át van firkálva, már úgy vettem át a gépet személyes átvétellel.
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
Cranium
üzenetére
Elég valószínű, hogy ebbe lapba nem fogsz tudni 8GB-s modult tenni, inkább 4GB-s lehetőleg 8-16 chipest kellene keresni. További lehetőség a BIOS frissítés amihez, ki kellene deríteni melyik Medion gépből való ez az egyébként nem noname, hanem MSI OEM alaplap, ehhez a BIOSban való kotorászást javaslom. Valszeg valami információs oldalon találsz model, PN, stb számot, legalábbis ez szokott lenni, és az alapján a Medion oldaláról talán lesz frissebb BIOS. Csak akkor javaslom, ha már csináltál BIOS frissítést, vagy tudsz segítséget kérni hozzáértőtől.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Seangaijin
üzenetére
jobb is lesz úgy mindenkinek

-
Cranium
tag
Igen, a RAM-ot szeretném visszavinni. Bios-ban is próbáltam állítgatni ami rammal kapcsolatos, de semmire nem jutottam. Haverom gépében meg simán ment. Az alaplapom Medion MSI MS-7708, eléggé "no name" kategória, tehát lehet hogy nem támogatja a RAM-ot. Ezt rendeltem.
-
Seangaijin
senior tag
Visszajött az alaplapom kb 15 e-mail váltás után. Persze náluk tökéletesen működik minden, a hibának jele nincs. 2 hetet volt oda az alaplap és azzal küldtem vissza, hogy az első slotban nem kezeli rendesen a ramot. Sőt, ha csak abban a slotban volt ram, el sem indult a gép. Náluk érdekes módon minden szép és jó. Én közben vettem egy másik alaplapot és abban tökéletesen működik minden. Ugyan az a márka, ugyan az a chipset szóval
Én biztos nem veszek itt többet semmit, maradok Gianni-nál... -
Cranium
tag
Hali, ma jött meg a RAM-om, ki is próbáltam a gépemben, de nem működött, folyamatosan újraindult a gép, meg errorozott. Nem hinném, hogy a rammal van a baj, hanem az alaplapomra gyanakszom, arra viszont nincs pénzem, hogy abból újat vegyek, tehát vissza szeretném kapni a pénzem. Ezt hogy tehetem meg? Találtam elállási nyilatkozatot, azt kitöltöm, aztán elpostázom a termékkel együtt az Ipon címére?
-
Sziasztok! Kb. 1 hete nem kapható a WD Green 2TB WD20EZRX 64MB 5400RPM SATA3 3.5" HDD, akkor végleg ki van ürítve a WD gyártó WD Green raktára? Vagy még kapható lesz? Utánanéztem az AQUA-ban és egyelőre kapható de 27k lett az ára!!!

Sebaj, a WD Blue 2TB WD20EZRZ 64MB 5400RPM SATA3 3.5" HDD lesz a vásárlásom kb. szeptember környékén.

Üdv.: bolic
-
Reggie0
félisten
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Napba
Hetekben szamolj, konnyen lehet, hogy ok is csak tovabbkuldtek. -
AeSDé Team
őstag
Iponéknál hány napba telik mire válaszolnak egy jó ideje náluk lévő termék bevizsgálásával kapcsolatban?
-
Jómagam
csendes tag
Semmi sem lett tisztázva, de Te már előre megítélted neki a cserét.

Tegyük fel csak sima meghibásodás történt az alaplappal és az nem sérült. A lapot még akkor is javíthatják. Azt hogy a termék javítható-e majd a gyártói szerviz dönti el. Ha az alaplap nem javítható, lehet belőle csere is.
"Mondjuk mire odaér még mindig elhajolhat egy láb..."
Sóhaj
Ezt már megvitattuk egyszer.
#8848 "Köztudomású, hogy mindig a szervizes qrja el a dolgokat. Ha nem, akkor eleve szériahibás volt vagy a vevő így kapta..." -
Jómagam
csendes tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Nem írtad milyen lappal van gondod Intel vagy AMD? Azt sem, hogy mennyi ideig használtad hibásan? Ha több mint két hónap, akkor erre hivatkozni sem tudsz, mert jelezned kell a hibát (együttműködési kötelezettség). Az hogy nem tudtad nélkülözni és kellett a munkához, senkit sem érdekel. Ha hibásan használod és ez további meghibásodást okoz, azért Te leszel a felelős.
Ha Intel lapod van a hibát okozhatja LGA sérülés vagy esetleg RAM foglalat melletti vezetősáv sérülés is. Ha tehát nem meghibásodás, hanem sérülés a hiba oka az "nem rendeltetésszerű használatnak" minősül. De ez úgyis kiderül majd.
A hibától függően akár javíthatják is az alaplapot, ha a lap sérült az ügyintézés ideje is elhúzódhat. -
ACE-
addikt
válasz
Seangaijin
üzenetére
Akkor ezt a kérdést tisztáztuk is... cserélik a lapodat és kész. Mondjuk mire odaér még mindig elhajolhat egy láb...

-
"Jó, és ezt honnan kellett volna tudnom, ha nem írja? Komolyan itt egyesek azt hiszek aki ezt a topicot látogatja mind szervizes... "
Szerintem nem hisz ilyet senki (eleve nem is értem miért kéne ehhez szervizesnek lenni, de mindegy), illetve ha te nem tudsz valamit, akkor az nem annak a hibája aki viszont igen, és próbál tippet adni..

-
ACE-
addikt
Jó, és ezt honnan kellett volna tudnom, ha nem írja? Komolyan itt egyesek azt hiszek aki ezt a topicot látogatja mind szervizes... Nem tudom hogy az illető ellenőrizte-e a proci lábakat... De annyi biztos hogy ez már nem az első eset, hogy elhajlott proci lábakról van szó a topicban, ahol az elhajlott lábakat a felhasználóra "fogják" és fel sem merül hogy esetleg gyártás vagy csomagolás során sérült a láb...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Seangaijin
üzenetére
Általában sérül a foglalat a beszereléskor, elgörbül egy LGA érintkező, ez okozza az ilyen eseteket. max. 3-4%-ukban hibás az alaplap ténylegesen.
HGyu
-
Seangaijin
senior tag
Én most fogok vissza küldeni egy Gigabyte alaplapot mert az egyik memória slotja a kezdetektől fogva nem működik. Sajnos 2db van csak az alaplapon, így 4Gb rammal nehézkes volt az élet, a másik modul a polcon pihen. Munka miatt nem tudtam nélkülözni a gépet, most rendeltem egy komolyabb lapot ez pedig megy vissza. Remélem kicserélik és nem maradok hoppon. Gondolom az ügyintézése nem 2 hét lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

- Hyundai, Kia topik
- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ok, ennyi nyilván nem lesz, de mik a tapasztalatok? 

Én biztos nem veszek itt többet semmit, maradok Gianni-nál...