- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
Fox Mulder #3735 üzenetére
Nyugodtan mehet, a 3 pines és nem PWM-es.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Fox Mulder #3724 üzenetére
Vettem észre. Hdd zaj után a 2.helyen.
Még a vgat se hallom játék alatt. Persze hozzá tartozik, hogy az sem egy zajos fajta.
-
didyman
őstag
válasz
Fox Mulder #3710 üzenetére
Sajnos ez gyakori. Olykor egy betű az eltérés, ami a legvégén van a típusszámnak, vagy ott sem jelölik, mert a címke ugyanaz és valahol egy apró index jelölés, vagy sorozatazonosító mondja meg, hogy ez valami egyedileg készített verzió, eltérő paraméterekkel.
-
válasz
Fox Mulder #3706 üzenetére
Szia,
Én egy OEM Seasonic tápba Arctic P12-t vettem (sima 3 pines, nem PWM). Azt minden további nélkül elindította. Próbálkoztam be quiet! Pure Wings 2-vel is, azt nem tudta elindítani. Kimérés a legbiztosabb. -
RVR400
veterán
válasz
Fox Mulder #3703 üzenetére
Amit találtam, az alapján mindkettőnek az indítófeszültsége 6V, annyi a különbség, hogy a HH-s 300 rpm sebességgel nagyobb fordulatot tud, de ugyanúgy kellene indulnia mindkettőnek. Lehet, hogy érdemes lenne rámérni, hogy milyen feszültséget kap a venti.
-
válasz
Fox Mulder #3570 üzenetére
eza Sanyo venti nagyon jó minőségű, és sok felső kategóriás Seasonic tápban volt régen használva, nem mai darab, de ha működik és nincs széthajtva akkor jó lehet, bár a P12 kb fele olyan hangos lenne mint ez a sanyo, de ha nem zavar a hangja akkor nyugodtan beteheted.
-
válasz
Fox Mulder #3568 üzenetére
3.pines ventinél a 3.ik a fordulat szám szenzora, ezt nem kell bekötnöd!
már linkeltem be erről képet nem 1X hogy melyik az a 3 közül amit ki kell hagyni!
tehát a sárga a fordulatszám ezt kihagyod! De a P12 ventinél ilyen egyszínű fekete lesz a vezeték így a csatlakozóból tudod azonosítani melyik szélsőt nem kell használnod.
-
válasz
Fox Mulder #3564 üzenetére
azt a cseredarabot felejtsd el!
ARCTIC - P12 kell bele, ilyenekkel meg hogy mennyi amper meg Watt ne foglalkozz a P12 a leg alkalmasabb tápventi cserére!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest