Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
didyman
üzenetére
kár volt ennyit bíbelődnöd vele!
De azért köszönjük a részletes le vezetést!

Amúgy meg a tápok 90%-ában (de ezt neked jobban kell tudni ha ezzel foglalkozol) nem PWM el vezérlik a ventiket, és amit már korábban is írtam, 1Ampert tudnia kell mindegyiknek, tehát továbbra sincs miről beszélni!

-
válasz
didyman
üzenetére
Én nem arra voltam kíváncsi hogy mi szerepel ezen a címkén!

az egy dolog hogy ide 600mA van írva de ha leméred 100% on járatva bordára szerelve nehogy az legyen a kifogás hogy csak üresbe megy!
Meglátod hogy még a felét sem fogja felvenni!
De nem is értem mi a probléma a gyári venti 600mA a csere venti meg csak 150mA 4.et köthetne rá, ha a te számításod szerint megyünk!
-
válasz
didyman
üzenetére
mutass már olyan ventit ami 0,6 Ampert(600mA) eszik!
Arctic P14, MAX:150mA kajál gyári adat szerint.
A valóságban meg még 100.at sem 100% on terhelve, a tápban meg SOHA nem fog 100% on menni jó ha 40-50% ig felpörgetik a tápok magunkban!Kicsit túl gondolod ezt a témát!
Amúgy is a tápokban MIN 500mA-t kibírnak a venti szabályzó áramkörök szóval NO para!

-
Biga123
addikt
válasz
didyman
üzenetére
Én is kidobtam a terelő(takaró)lemezt a venti cserénél, konkrétan a venti felét letakarta.
Nem voltam sose túl jó áramlástanból.
De ha benn van a terelő a nem letakart befújás ua utat fogja bejárni a tápon belül mintha nem lenne benn a terelő, vagy rosszul gondolom? Hiszen semmi nem befolyásolja annak a részek az áramlását hiszen ott nincs terelő
Annyi lehet az értelme h a letakart rész miatt talán kicsit nagyobb a statikus nyomás a letakarás nélküli részen . De ez csak az én logikám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó látni ilyeneket is.