- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuci
csendes tag
Szép Estét!
Köszönöm, rendeztem a nézetet, így már látom a dolgot. Az arctic légszállítása elvileg csak 56, a gyári 70 cfm. Nem okoz melegedést?
A 3 pin ok, értem. Ki marad a sárga, piros a pirosnak, fekete a feketének.
Illetve a ventilátor alatt van egy kis terelő lap rácsavarozva, az vajon mennyit számít. Szerintem leszűkíti a keresztmetszetet, de lehet pont azért, és hogy ne közvetlen kifúllya? Vagy kivegyem?
Alszok rá.
Üdv MINDENKINEK -
-
Speedy007
őstag
Sikerült szét borítanom a tápegységet nem volt séta galopp szét szedni és nem is túl esztétikus mert a Corsair RM850e esetén oldalt van elhelyezve a csavarok a nagy embléma matrica alatt van két oldalon
És így csatlakozik.
Olyan szinten trágya a ventilátor benne hogy ha puszta kézzel megtekerem a lapátot érzem hogy kerreg, mormog
-
Thomas1
addikt
Szia!
Molex átalakítóval meg tudnám oldani, mert olyanom volt, vagy talán még van is valahol, de azt simán át is tudom kötni. Viszont nincs molex csati a szerkezeten....
Pusztán a hang miatt szerettem volna 5V-on járatni. Ez egy Via mini-itx gép, passzív hűtéssel is elmegy, viszont szeretném kicsit hűteni ebben a melegben, főleg a vinyók miatt. És a TV mögött van, szóval a 4000+ rpm nem annyira baráti...
Bios-ból sajnos csak PWM-et tudok vezérelni, úgyhogy másik venti lesz a megoldás.Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Atilla001
senior tag
olvastam, mondtátok,csak szeretném tudni más esetekre is. illetve én nem vagyok elájulv az arctic ventiktől. Jobban örülnék az eredetinek, de csak H-st találok aminek nem 1650 hanem 2200 a max fordulata. És amostani sem zörög hanem szerintem feleslegesen magas fordulaton forog, hiszen mint mondta lehülve bekapcsolás után 30 percig hangtalan. Esetleg nem lehet hogy poros a szenzor és feleslegesen bemelegszik, melegen marad és forgatja a ventit? van erre esély?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest