- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
ez nem lehet az oka a hangnak?
vagy itt is megkérdezhetnéd, hátha...ezek csak tippek, ötletek...
mondjuk ezek nem magyarázzák meg a venti "kínlódását"...amúgy az én gépem is csendben van, meg tudlak érteni, és majd megörültem anno mikor a tápnak előjött a hangja
-
Lacielvtárs
nagyúr
nincs azzal a teljesítménnyel baj
nekem egy szavam sem lehet ha látod a cuccaim és a tápom, de én csend tápot akartam
hát tény hogy a te gyári ventid úgy viselkedik mintha meg volna szorulva
nekem simán pörgött, anno, elég volt belefújnom és már pörgött is...
WD40?
vagy nem is próbáltad? -
Lacielvtárs
nagyúr
hát ismerős az érzés
amúgy ez melyik corsair táp széria és típus?szerk: és itt a leírás a venti cseréről, az én esetemben egy AX750 táp volt
-
Lacielvtárs
nagyúr
igazából én fentebb azt a tanácsot kaptam hogy azonos feszkó és teljesítményű ventire érdemes cserélni a tápban a ventit..
ha feljebb olvasol láthatod a leírást....
amiről az előbb írtam, az számomra egyenlőre csak elmélet.
vagy csinálom azt amit egy másik fórumon olvastam, hogy a házon kívülre a táp alá rakok egy másik ventit ha zavarna hogy "melegszik"
de jó olvsani hogy más is aki hangérzékeny és nem csak én vagyok az egyetlen elvételmúltszerk: mondjuk ami a ventin látszik, szerintem az nem reális
nekem anno felpörgött és leállt és csak akkor volt hangja amikor már pörgött... -
Lacielvtárs
nagyúr
én is jártam így a corsair tápom ventijével
a mostani meg annyira csendben van hogy a venti meg sem mozdul még a nagy melegben sem
már azon agyaltam hogy belerakok egy 14cm-est és rákötöm az alaplapomra és onnan már tudom vezérelni...
meg tudnám állítani a fordulatát, mert a jelenlegi tápommal meg lehet átestem a ló túloldalára, hogy a nagy melegben sem hajlandó bekapcsolni a ventije...
még mondjuk nem tapasztaltam azt hogy túlmelegedéstől leállna...
de ha belenyúlok, akkor nekem is ugrik a gari
no majd meglátom mit hoz a jövő, majd kiderül -
Ximo
tag
A csodálatos Ong Hua venti:
A tápom belülről:
Fekete drótot a feketéhez, sárgát a piroshoz:
És íme egyben:
Más gond nincs is mint hogy nem működik, pedig másoknak ez a táp ment ezzel a ventilátorral utána olvastam (nem szivattam volna magam feleslegesen, ha nem látom külföldi fórumon, hogy működhet...)
Egy idő után azért elindul, gondolom, ha elkezd kicsit melegedni, ekkor egész hangtalan, csak valami kis cicergést hallat, nem tudom így merjem-e hagyni, lehet-e baja, vagy ha túlmelegszik úgyis leáll? -
tornas
őstag
Üdv!
"(zsírozásnak sem látom semmi értelmét, nem szeretnék 3 havonta vacakolni vele)"
Mivel golyóscsapágyas így eleve semmi értelme. A csapágycserének sincs...
"(statikus nyomásban és légszállításban is messze erősebbek mint az eredeti)"
Az eredeti jóval erősebb, mint amiket kinéztél.
Yate Loon D14BH-12
Akasa Venom Viper 14cm PWM
BitFenix Spectre Pro PWM 140 mm
Én inkább azt a BitFenix-et tenném be a YL venti helyére.Ami pedig a bekötést illeti: [link]
-
Lacielvtárs
nagyúr
a táp eladás valószínűleg így alakulna
már csakis tapasztalatból tudom, nekem itt feljebb egy drága Fórumtárs leírta a kritériumokat.
ha gondolod olvasd vissza, nincsen messze
a venti kábelek meg egyértelműek.
én már nem egyszer cseréltem ventit
a pirosat a pirossal, a feketét a feketével kell összeforrasztani
de érdemes figyelni rá hogy színes legyen az új venti kábel, engem ez szívatott meg, elég erőteljesen
a többi meg szigetelni kell, hogy ne okozzon galibát, még véletlen sem.
ln magam legutóbb a teljesítmény terén csesztem el a venti vásárlást, ezért cseréltem az egész tápot úgy ahogy van
bár nekem itt hírem van a veti cserékben
nem szakmailag, hanem emberi hülyeségem terén -
tornas
őstag
Túl nagy teljesítményű tápot vettél, amiben ráadásul jó nagy teljesítményű golyóscsapágyas venti is van, amit nem könnyű helyettesíteni.
"A kérdésem a következő: érdemes-e egyáltalán belevágnom pl ventilátort cserélni?
Ha igen akkor hogyan?"Ha nem csapágyas a venti benne, akkor én nem vágnék bele a cserébe. Ha mindenáron halkabb tápot szeretnél akkor ad el a 750-esedet (pláne ha még garis is) és vegyél egy kisebb teljesítményű és egyben halk(abb) tápot magadnak.
A Seasonic pedig nagyon jó választás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest