Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Köszönöm amit küldtél az nagyon hasznos volt ez alapján szerintem már meg tudom csinálni a cserét.

Abban is igazad van, hogy a YL erősebb, már megint bele zavarodtam, a m3/h és a CFM különbözőségébe, de ahogy át számítottam a mostani kb 230-240 m3/h légszállítást tud az Akasa 186 míg a Bitfenix 207m3/h-t emellett a Viper 3,12 mmH2O statikus nyomása meg több mint a Bitfenix 2,8-a, fene nehéz helyettesítő ventit találni ehelyett a hulladék helyett. A legnagyobb teljesítményű ház hűtők sem elegek ezek szerint... (még egy 10E Huf+-os Noctura jöhetne szóba, de ez ugye nem reális alternatíva)Azért hajlok még az Akasa felé mert jókat írtak róla ugyan ezzel a táppal külföldi fórumon...
Azért mielőtt nekiesek még szét szedem a tápot lehet nem is az a venti van benne amit gondolok (erről hivatalos gyári adat nincs)
Ha meg ejtettem a cserét beszámolok a tapasztalatokról
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest