- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Hazaértem a nyaralásból és ma volt időm a ventilátor cserére, szét szedve a tápot ért az első meglepetés, a Yate loon helyett egy Ong Hua HA 1435H12B-Z típusjelzésű venti volt a tápban de ugye ahhoz hogy ezt lássam szét kellett szedni innentől ugrott ugye a gari...
Rákerestem a neten és semmi adatot nem lehet róla találni.HA már belevágtam gondoltam így is végig csinálom a választásom végül az Akasa Viper 140-re esett, mint később kiderült nem biztos hogy jól választottam, de a Merlinhardvernél akartam a propellert megvenni és a másik kiszemelt-re várni kellett volna ez meg volt raktáron.
Beszerelés a vártnál egy fokkal nagyobb szívás volt, de ezt hagyjuk bénáztam vele, de végül sikerült. Összeraktam a gépet, de a venti nem indul el illetve csak nagyobb terhelésnél, vagyis az indító feszültsége nagyobb lehet a kelleténél, amúgy a táp ventilátor vezérlése olyan, hogy le is állt eddig is időnként, de az hogy egyáltalán nem megy az azért nem kóser...
Azt hiszem nem merem így hagyni és vissza kell rakjam az eredeti golyóscsapágyas ventilátort...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Projektor topic
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB (Szállítás sérült) INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest