Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BonFire
veterán
válasz koshmar #1518 üzenetére
Van még jó pár ilyen szó. Például az overkill, histogram vagy az equalizer.
Az equalizer egy érdekes szó, mert gyártottak rá magyar megfelelőt „hangszínszabályzó”, csak ez éppen nem tükrözi a jelentését és a funkcióját. Épp ezért műszaki lapokban a felépítésétől függően grafikus vagy parametrikus oktávszűrőnek hívták, vagy egalizátornak, kiegyenlítőnek stb.
A histogramot meg egy szótárban olvastam: gyakoriság-megoszlási grafikonnak fordítva.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
-
AMD Power
titán
Igen mert zavar ,hogy nincs időm elmenni tanfolyamra de viszont angolt meg szeretnék tanulni. Ezért is gondoltam erre a levelező tanfolyamra. (Ami egyébként tök jó!)
Csak így ugye megint az igazi de a semminél meg jobb. Így nincs lelkiismeret furdalásom ,hogy nem tanulom.
-
AMD Power
titán
Nincs türelmem az a baj!
Igazából ha lenne pénzem és időm akkor valami magántanárhoz kéne járnom.
-
AMD Power
titán
Nekem mondod?
A legnagyobb baj velem,hogy türelmetlen vagyok és felhúzom magam! És persze akkor meg végkép nem megy. Én mondjuk nem akarok nyelvvizsga lerakni vagy ilyesmit ... de beszélni viszont akarok!Ha a 20 hónapos tanfolyamból nem csak 10-t kéne kifizetnem akkor lemondanám.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
de épp ez a jó, hogy megtanultam németül anno középfokon és az angol egy vicc kategória volt már utána csak ugye a kiejtés iszonyatosan eltérő
én angol nyelvvizsgán szövegértésre 90% fölött kaptam, de a beszélős részen meg első nekifutásra véletlenül 3x is németül mondtam a dolgokat, de észre se vettem meg is buktam, másodjára átmentem, ott már csak angolul beszéltem
[link] így könnyebb kicsit
én pl starcraft2 közveítést szoktam nézni angol kommenttel, meg rengeteg film, tv, zene és ragad az emberra ha akarja ha nem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Neoteric
addikt
Van egy magyar verzió, bár a szöveg nem épp a fordítása.
PSN: ne0teric_sAN
-
Balinov
titán
huh, ez kemeny, mint a gec*s bugyi.. fforwardoltam 2.14-re es vegighallgattam Eminem szolojat, de legoptimistabb becslesem szerint is jo, ha 50-60-at, ha megertettem a rap szolojanak...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Ugyugy, esetleg valami online streamelheto angol radioado.Na nem a BBC, az tul konnyu, inkabb valami kereskedelmi csatorna. Ha ott erted a betelefonalokat, akkor elmondhatod, hogy jo a szovegertesed.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest