Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Hieronymus #25 üzenetére
Akkor kicsit tegyük irányba a dolgot: Az ottani ételfogyasztás teljesen opcionális és csak önköltségi ára van. Tehát csak a nyersanyagköltség kerül felszámításra. Sem a szállítás, sem a többi erőfeszítés nincs beárazva/hozzátéve pluszban (bevásárlás, az hogy hajnalban kel, és akár 40+ fokban is egész nap az izzó parázs mellett áll fáradhatatlanul).
Ennek fényében ezt a szálat akkor zárjuk is le ha kérhetem.
-
válasz
Hieronymus #33 üzenetére
Ne itt kommentelj hanem csináld! Mutasd meg. Mindenkinek. Addig meg szerintem felesleges a saját nézőpontodat ráerőszakolni olyan dolgokra mikben sem rálátásod, sem első kezi tapasztalatod nincs.
A személyeskedésre történt utalásodat most továbbítom a modok felé azzal a kéréssel hogy bármelyikünk is az aki vét, fogjon keményen az a bannhammer -
válasz
Hieronymus #30 üzenetére
nem.
egészen biztos vagyok benne, hogy jelentős részük alapból azért kezd érdeklődni, mert ingyenes. meg mert közel van. mert a család mind a 4-5-6 tagjának ingyenes program. akkor is, ha Zétényke még karonülő, anyut meg rohadtul nem érdekli, de aput meg a két nagyobbat igen, és addig is eltöltöttek egy vasárnap délutánt valahol.nah, ők mind eltűnnének
-
Soderes
senior tag
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Hallod, te aztán nem vagy semmi.
Amit bacsis ás malac csinál az nem szolgáltatás. A szolgáltatás gazdasági tevékenység.
Ezek bulik, partyk, találkozók, összejövetelek.Bacsis-ék ingyen csinálják ezeket a tálálkozokat, mert ez a szenvedélyük.
Nekik az az öröm, hogy rengeteg ember látogatja őket és sok vidám arcot látnak.
Most kérnek egy kis anyagit, mert kicsit megszorultak.
Ez nem nagy ügy. Egyántalán ezt még szóvá se kellene tenni.Malac pedig autós találkozót, baráti összejövetelt tart. Minimális ellenszolgáltatás fejében (hús ára)
Ő csinál és ad mindent. A helyszínt, a kaját, a szervezést.
És rászánja az idejét. Ez a legfontosabb.
Mert neki fontos a közösség. -
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Soha nem volt kérdés h ki mit érdemel. De te magadból indulsz ki valaki haszonért csinálhatja csak. Hát nem. Én sem. Mindig minden fillérrel el tudtam és el tudok számolni. Mi több ingyen van minden ezen túli "szolgáltatás" ami ehhez kapcsolódik.
Ne keresd másban a hibát ha már megérteni sem sikerül azt, hogy nem mindenki Te.
Sajnálom ha emberileg csak ennyi fér bele neked és hogy nem tudsz az anyagi -egyébként ezekben az esetekben is téves - szemléleteden. -
válasz
Hieronymus #18 üzenetére
Jujj de ügyesen kevered a szezont a fazonnal. Senki el nem várta hogy az esemény meglátogatása nélkül valaki jótékonykodjon. Ha jól olvastam bacsis még invitált is - anélkül hogy feszegette volna az adományozást.
Bacsis nem szolgáltatást ad, hanem a lehetőséget biztosít hogy más is élvezze az ő és más emberek hobbiját. Óriási a különbség mert szolgáltatni üzleti alapon lehet csak. És te ezt nem érted.
És ha már ragaszkodsz bizonyos nem ideillő dolgok felemlegetéséhez, akkor éppen te vagy az aki látogatási szándék nélkül már elvárásokat fogalmaz meg valamivel szemben , ami nem is érdekel. -
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
Ez szimplán a magadon kívülálló dolgok figyelmen kívül hagyása. Persze ha van zsé lóvéra akkor minden ok ezzel
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
Tökre megértem amit mondasz, ez tényleg így működik
Én mégis azt tudom mondani, gyere el, érezd át magát az atmoszférátés mindent érteni fogsz
Hidd el, sokan vannak akik pont ez miatt szívükön viselik ezt az egészet. Közvetlenül közel száz, közvetetten bőven száz fő felett vannak azok, akik csinálják ezt, mert jóde ezt át kell élni/érezni
egy k*b*sz*t görbe tükröt mutatunk ezzel a társadalomnak, hogy hát srácok, ezt így is lehet csinálni. És bizony így is lehet, totál alulról építkezve ezzel a mentalítással a semmiből húztuk fel ezt az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest